Asistent pedagoga uvazek 0,75 a prázdniny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím chci se zeptat jako asistent pedagoga ve školce mám uvazek 0,75 plati i pro mě 8 tydnu dovolené? A prázdniny jarní a podzimní skolky to mají jak? Jsou zavřené jako skola?
dovolená pro tebe platí stejná, jen se to ted počítá na hodiny. A není tobráno jako osm týdnů, ale 40 dní (přepočteno na hodiny). A ve skolce to funguje jinak, nemají podzimní ani jarní, ani pololetní prázdniny. Nevím, jak se tam dovolená vyčerpává, aby byla vybraná celá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve školkách bývá většinou v létě měsíc zavřeno…takže vyčerpáš cca kolem 20 dnů nebo o trochu méně…a zavřeno je o vánočních prázdninách…tam potřebuješ dalších pár dní…integrované děti u nás o prázdninách moc nechodily, takže si asistentky o prázdninách vybíraly delší volno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím chci se zeptat jako asistent pedagoga ve školce mám uvazek 0,75 plati i pro mě 8 tydnu dovolené? A prázdniny jarní a podzimní skolky to mají jak? Jsou zavřené jako skola?
Ano, asistent je pedagogický pracovník, takže má 8 týdnů dovolené. Mimo hlavní prázdniny může školka zavřít jen z vážných provozních důvodů. Sice jsou školky, které mají prázdniny stejně jako škola, ale neměly by, respektive si to musí nějak obhájit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit