Mohu podepsat prohlášení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám jednu stálou brigádu a v ni podepsané prohlášení. Čeká me jednorázová “brigáda” mohu ho tam podepsat taky? Když je to jednorázová věc?
Ne. Můžeš ho mít jen u jednoho zaměstnavatele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A přijde se na to? Bez udání?
Tak nemůžeš si odečítat víckrát tu jednu slevu na poplatníka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A co se stane když to podepíšu?
Bude to podvod, co by se asi tak stalo?
Jednorázová akce a takových starostí kolem toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak třeba budeš chtít začátkem příštího roku vyrovnat daně, pak se na to přijde a budeš vracet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ty už jsi to podepsala, vid’?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Budeš vracet peníze plus penále a můžeš dostat ještě i pokutu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci nový telefon, můžu ho ukrást? Ne, nemůžeš. A když ho ukradnu, přijde se na to? Když tě chytí, tak se na to přijde. A když mě nechytí?
Tohle je tvoje uvažování. Podepsat ho nesmíš, pokud to uděláš, je to podvod. A pokud se na to přijde, pak si za to poneseš zodpovědnost.
Od příštího roku by se všechny dohody měly hlásit, teď už chápu proč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nepodepsala
Tak nepodepisuj. Můžeš si pak udělat příští rok daňové přiznání a třeba ti daň vrátí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prostě to podepsat nemůžeš, chápeš? Buď to akceptuj nebo se pak nediv, když z toho budou pak problémy. Nenormální tohle uvažování ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanula1212 Jo, taky to chápu, a to nemluvim o zatajovani tehle prijmu na sociální davky a pri exekucich. Akorát zas ti poctivy budou mit kvuli tem nepoctivym dalsi opruz navic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mám jednu stálou brigádu a v ni podepsané prohlášení. Čeká me jednorázová “brigáda” mohu ho tam podepsat taky? Když je to jednorázová věc?