Pohovor - mikina a džíny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A nemáš místo kostýmku alespoň sako nebo nějaký blejzr? Džíny, jednobarevné triko a něco přes něj, i kdyby svetřík, budou působit lépe než mikina.
Na pohovor na takovou pozici určitě nemusíš v kostýmku, ale mikina už mi přijde moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybys prošla na pohovor na prodavačku v kostýmku a lodičkách, působila bys divně. Pokud jsou ty věci čisté, neoprané a bez děr, tak to bude v pohodě. Osobně bych třeba volila džíny a sako nebo šaty a džínovou bundu. Já zase nevlastním mikiny
Ale tvůj výběr bude také v pohodě. Ať ti ten pohovor vyjde!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasim s tim, ze kostymek neni nutny, on uz dnes neni nutny ani na nektere kancelarske prace…ale mikina nevim no, ja bych si vzala aspon nejaky svetrik, nemas? Ale jsem trochu konzerva no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kostýmek by asi ani moc vhodný nebyl. Ale džíny, jednoduché triko a sako třeba jen teplákové, jednoduchý svetřík..nic takového nemáš? Džíny tedy jednobarevné, neděravé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mne v pohode. Tam budou zvykli, pracuji tam studenti na brigady plus maji pak na sobe stejne firemní tricka a zastery myslim
Mikinu si sundej az tam vlezes a tricko uz je normalni vec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Nemáš doma nějaký svetr?
Ona uz je podle mne na ceste.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena píše:
Ona uz je podle mne na ceste.
Tak ono se zas tak moc nestane
hlavně mít čisté ruce, kolektivního ducha a nesmrdet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Tak ono se zas tak moc nestanehlavně mít čisté ruce, kolektivního ducha a nesmrdet
Presne tak. Prijemne vystupovani, nekousat si nehty u pohovoru, nestourat se v uchu a mikina je fuk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je široká škála mezi outfitem mikinadžíny a kostýmkem.
A taky to může být pěkná čistá moderní slušivá mikina versus umolousaná černá kapucovitá smažkomikina.
A tak dál.
Ale v tomto případě asi nebude vhodnost oděvu tím hlavním kritériem pro výběr, tak to asi vadit nebude.
Zažila jsem na pohovoru kluka v maskáčových kalhotách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Těžko říct.. Taky je to o tom, kolik na pohovor pozvali lidi. Já osobně chodím v mikine pořád, ale na pohovor by mi bylo trapno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak taky je mikina a mikina. Jestli je to taková ta skejťácká o tři čísla větší s kapucí a nápisy, tak za mě ne, ani na prodavačku ani nikam jinam ( snad jen prodej skateboardů). Ty džíny totéž. Rozdíl jestli jsou čisté, slušně vypadající a vcelku, nebo otrhané ze kterých lezou dírama kolena. Lepší je mít doma jedny univerzální kalhoty a sako a v kombinaci s tričkem nebo košilí s tím pak můžeš kamkoliv. Důležité je také mít čisté neokopané boty a celkově vypadat upraveně, protože, koneckonců, budeš pracovat se zákazníky. Takže vlasy, nehty, nepřeháněj malování, a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
dnes jdu na pohovor do bageterie na pozici prodavačky. Venku je celkem chladno tak mám na sobě džíny a mikinu je to hodně blbé? Kostýmek nebo jiný oblek nevlastním.. plus si říkám že přece jenom nejdu na bůh ví jakou vysokou pozici.
Zajímalo by mě jestli jste taky někdo z Vás byli na pohovoru v mikině a džínách. Mám trošku strach že mě kvůli tomu nevezmou.
Předem děkuji za odpovědi.