Pohovor - mikina a džíny

Anonymní
31.8.23 06:37

Pohovor - mikina a džíny

Zdravím,

dnes jdu na pohovor do bageterie na pozici prodavačky. Venku je celkem chladno tak mám na sobě džíny a mikinu je to hodně blbé? Kostýmek nebo jiný oblek nevlastním.. plus si říkám že přece jenom nejdu na bůh ví jakou vysokou pozici.

Zajímalo by mě jestli jste taky někdo z Vás byli na pohovoru v mikině a džínách. Mám trošku strach že mě kvůli tomu nevezmou.

Předem děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
417
31.8.23 06:49

A nemáš místo kostýmku alespoň sako nebo nějaký blejzr? Džíny, jednobarevné triko a něco přes něj, i kdyby svetřík, budou působit lépe než mikina.

Na pohovor na takovou pozici určitě nemusíš v kostýmku, ale mikina už mi přijde moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
31.8.23 06:50

Kdybys prošla na pohovor na prodavačku v kostýmku a lodičkách, působila bys divně. Pokud jsou ty věci čisté, neoprané a bez děr, tak to bude v pohodě. Osobně bych třeba volila džíny a sako nebo šaty a džínovou bundu. Já zase nevlastním mikiny :mrgreen: Ale tvůj výběr bude také v pohodě. Ať ti ten pohovor vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
31.8.23 07:05

Souhlasim s tim, ze kostymek neni nutny, on uz dnes neni nutny ani na nektere kancelarske prace…ale mikina nevim no, ja bych si vzala aspon nejaky svetrik, nemas? Ale jsem trochu konzerva no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
31.8.23 07:09

Kostýmek by asi ani moc vhodný nebyl. Ale džíny, jednoduché triko a sako třeba jen teplákové, jednoduchý svetřík..nic takového nemáš? Džíny tedy jednobarevné, neděravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
31.8.23 07:12

Nemáš doma nějaký svetr? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
31.8.23 07:25

Za mne v pohode. Tam budou zvykli, pracuji tam studenti na brigady plus maji pak na sobe stejne firemní tricka a zastery myslim
Mikinu si sundej az tam vlezes a tricko uz je normalni vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
31.8.23 07:25
@Semtex píše:
Nemáš doma nějaký svetr? :lol:

Ona uz je podle mne na ceste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
31.8.23 07:26
@Tarena píše:
Ona uz je podle mne na ceste.

Tak ono se zas tak moc nestane :D hlavně mít čisté ruce, kolektivního ducha a nesmrdet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
31.8.23 07:30
@Semtex píše:
Tak ono se zas tak moc nestane :D hlavně mít čisté ruce, kolektivního ducha a nesmrdet :lol:

Presne tak. Prijemne vystupovani, nekousat si nehty u pohovoru, nestourat se v uchu a mikina je fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
31.8.23 08:08

Je široká škála mezi outfitem mikinadžíny a kostýmkem.
A taky to může být pěkná čistá moderní slušivá mikina versus umolousaná černá kapucovitá smažkomikina.
A tak dál.
Ale v tomto případě asi nebude vhodnost oděvu tím hlavním kritériem pro výběr, tak to asi vadit nebude.
Zažila jsem na pohovoru kluka v maskáčových kalhotách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
31.8.23 08:31

Těžko říct.. Taky je to o tom, kolik na pohovor pozvali lidi. Já osobně chodím v mikine pořád, ale na pohovor by mi bylo trapno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
31.8.23 09:01

Tak taky je mikina a mikina. Jestli je to taková ta skejťácká o tři čísla větší s kapucí a nápisy, tak za mě ne, ani na prodavačku ani nikam jinam ( snad jen prodej skateboardů). Ty džíny totéž. Rozdíl jestli jsou čisté, slušně vypadající a vcelku, nebo otrhané ze kterých lezou dírama kolena. Lepší je mít doma jedny univerzální kalhoty a sako a v kombinaci s tričkem nebo košilí s tím pak můžeš kamkoliv. Důležité je také mít čisté neokopané boty a celkově vypadat upraveně, protože, koneckonců, budeš pracovat se zákazníky. Takže vlasy, nehty, nepřeháněj malování, a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat