Úřad práce a schůzka jak často
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Úřad práce a schůzka jak často
![]()
Dnes jsem se byla nahlásit na úřadě práce.
I přesto, že jsem tam asi 2 roky teď nebyla slečna co to se mnou sepisovala mi dala první schůzku už příští středu to je teda za týden aniž, by mi to nějak zdůvodnia proč tak brzo
.
Vůbec to nechápu, proč takle brzo navíc jsem v třetím měsíci má někdo zkušenosti jak časté jsou schůzky na úřadě práce
?.
Dřív, když jsem šla do evidence první schůzku mi dali za 3-4 týdny a následně jednou měsíčně kontrolní teď po 5 pracovních dnech
a to jsem těhotná
nechápu a přemýšlím, jestli nenapsat na úřad a nepodat stížnost na tu slečnu.
Jedná se o úřad v menším městě v středočeském kraji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kamija625 píše:
I přesto, že jsem tam asi 2 roky teď nebyla slečna co to se mnou sepisovala mi dala první schůzku už příští středu to je teda za týden aniž, by mi to nějak zdůvodnia proč tak brzo.
Vůbec to nechápu, proč takle brzo navíc jsem v třetím měsíci má někdo zkušenosti jak časté jsou schůzky na úřadě práce?.
Dřív, když jsem šla do evidence první schůzku mi dali za 3-4 týdny a následně jednou měsíčně kontrolní teď po 5 pracovních dnech![]()
a to jsem těhotná
ty jsi vtipná. Stát za tebe zaplatí zdravotní, možná i podporu, a tobě je zatěžko někam jednou za týden zajít. S nějakou stížností fakt neuspěješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamija625 píše:
I přesto, že jsem tam asi 2 roky teď nebyla slečna co to se mnou sepisovala mi dala první schůzku už příští středu to je teda za týden aniž, by mi to nějak zdůvodnia proč tak brzo.
Vůbec to nechápu, proč takle brzo navíc jsem v třetím měsíci má někdo zkušenosti jak časté jsou schůzky na úřadě práce?.
Dřív, když jsem šla do evidence první schůzku mi dali za 3-4 týdny a následně jednou měsíčně kontrolní teď po 5 pracovních dnech![]()
a to jsem těhotná
Tohle je hodně o úřednících já byla evidována v Praze a tam mi dali schůzku i po 2 měsících a pak jsem byla v Vlašimi u Benešova a tam dávají co 14 dnů asi tam nemají tolik lidí v evidenci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
ty jsi vtipná. Stát za tebe zaplatí zdravotní, možná i podporu, a tobě je zatěžko někam jednou za týden zajít. S nějakou stížností fakt neuspěješ.
Ale po týdnu od nové registrace zase na druhou stranu není moc normální.
Já byla v Praze a pak Vlašim nejméně jsem dostala 14 dnů.
Za týden si práci nenajde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stížnost určitě napiš, uveď, že jsi těhotná, proto se v dohledné době určitě do práce nechystáš a ať tě slečna přestane obtěžovat nějakými schůzkami, že jsi ochotná přijít se ukázat max. 1 měsíčně. Jo a ten termín za 5 dní ať okamžitě zruší!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to těhotenství ještě minimálně pětkrát zdůraznila, třeba to zabere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Su601 píše:
Ale po týdnu od nové registrace zase na druhou stranu není moc normální.
Já byla v Praze a pak Vlašim nejméně jsem dostala 14 dnů.
Za týden si práci nenajde.
ale může doložit, o jakou práci se zajímala. Prostě chtít něco od státu a pak si vymrčovat, že se mi nechce někam jít, je dost zajímavé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně, napiš stížnost
neměla ses tam hlásit když máš problem tam chodit. Co máš jiného přes den na práci? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty něco po státu chceš, tak kmitej, jak úřad říká.
Nebo se odhláš, plať si sana zdravotní a žij z úspor a můžeš se na gauči válet dal.
Proč lezeŝ na úřad práce, když o práci nemáš zájem. Těhotenství není nakažlivá nemoc. Pokud jsi ve třetím měsíci, můžeš ještě půl roku pracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli se ti něco nelíbí tak se odhlas, plat si zdravotní a nemusíš se nikam obtěžovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mojara píše:
Stížnost určitě napiš, uveď, že jsi těhotná, proto se v dohledné době určitě do práce nechystáš a ať tě slečna přestane obtěžovat nějakými schůzkami, že jsi ochotná přijít se ukázat max. 1 měsíčně. Jo a ten termín za 5 dní ať okamžitě zruší!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úřad práce je od toho, aby ti nabízej zaměstnání.. tak co se tolik divíš, že tě zve na schůzku? Jestli se ti to nelíbí, tak se z úřadu odhlas, platit si zdravotní pojištění sama a nikdo tě na žádné schůzky hnát nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už na pracáku nebyla hodně dlouho, ale co se tak matně pamatuju, tak se na první schůzce řešila žádost o podporu a pak na druhé schůzce jsem dostala vyjádření. Tak jestli třeba slečna ví, že už příští týden budou mít žádost vyřízenou. Nebo nechtěla třeba ještě něco doložit, tak proto tak brzy?
Jinak jak už tu bylo psáno, buď ráda, že si tě jen pozvala na schůzku. Taky ti mohla šoupnout několik nabídek práce, aby sis to oběhala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamija625 píše:
a to jsem těhotná
Doporučuji napsat stížnost. Za 3 roky až budeš hledat zaměstnaní a opět půjdeš na ÚP, tak tě pěkně vydusí. ![]()
Většinou jsem chodila na schůzky 1 za měsíc, někdy 1 za 2 měsíce. Ale naposled jsem chodila 2× do týdne
- Citovat
- Upravit