Dělá/dělal tady někdo obchodní asistentku/asistenta?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Není to prostě prodavačka? Protože bez znalosti firmy, kam to má být, se tu nic moc nedozvíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ Prodavačka právě ne, v popisu práce je příprava podkladů pro obchodníky, zakládání faktur, protokolů a celkově administrativa ![]()
- Citovat
- Upravit
Aha, ono slovo OBCHODNÍ trochu mate. Není to v pojišťovnictví? Stále platí- bez firmy ty dotazy moc nemají smysl. A s tím anonymem- proč ne…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebudes jen tak nahodou delat asistentku obchodnim zastupcum nejake banky nebo pojistovny? Ja jen, ze takove pozice jsou dost nevdecne a budes takova „holka pro vsechno“ vcetne delani kafe..
- Citovat
- Upravit
U nás v práci takový pozice byly, nebo jsou, už tam nejsem. Jako na rozjezd pro mladý holky dobrý. Ale víceméně dělaly takový podržtašky a výdrby co se nechtělo řešit obchodákum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovala jsem na podobné pozici. Pokud teprve půjdeš na pohovor, doporučuji si co nejvíc o firmě zjistit z internetu. Čím se zabývá, co vyrábějí, kde mají pobočky, historii…Taky si určitě projdi na internetu obecné otázky, co se personalisté ptají na pohovorech. Je dobré být připraven. Co se týká náplně práce, tak já jsem vyhledávala veřejné zakázky a pomáhala s přípravou podkladů, aktualizovala databáze zákazníků kvůli rozesílání katalogu, semtam pomáhala kolegům z marketingu, vyřizovala objednávky, chystala dodací listy skladníkům…byla to rozmanitá práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
Je tady někdo takový? nejspíš na tuto pozici budu nastupovat,(dozvím se po pohovoru) sice vím, že mi vše bude řečeno a vysvětleno, ale i tak budu ráda, když mi tu napíšete vaše zkušenosti zda jste spokojení či ne, jaká je přesná náplň, co děláte apod. Případně nějaké tipy na pohovor - jak to zvládnout, jak zvládnout první dny v nové práci…
Anonym poprosím nebo smazat, chodí tu mí známí a zatím si to chci nechat pro sebe.