Jít už k doktorovi?

Anonymní
17.7.24 15:48

Jít už k doktorovi?

Dobrý den, prosím zkušenější o rady. Syn v neděli podvečer dostal horečky. Začalo to na 38, občas to vyletlo i ke 40. Od té neděle dávám na střídačku klasika nurofen s pralenem. Dneska byl první den, kdy vydržel 8hodin bez horečky po podání nurofenu. Jinak jsem musela opravdu co 4h dávat, někdy i trochu dřív protože mu to vždy skoro po 2 hodinách vyletlo k 39,5. Teď nevím právě jestli jít zítra k doktorce s ním nebo ještě počkat? Jiné priznaky než horečky nemá tak nevím. Syn to tam naprosto nesnáší, jen vidí zatáčku tím směrem už začne plakat a chce pryč. Většinou se tam čeká i 2h a to bychom tam byli v řevu nejspíš. Tak i právě kvůli toho se ptám jestli myslíte že už raději zajít. Nechci nic podcenit, ale zase jít tam aby mi řekla ať pokračují v tom podávání nurofenu a paralenu se mi zrovna taky nejak nechce. Nebo ještě jeden den počkat jestli se neobjeví nějaká vyrazka? Děkuji za odpovědi, rady a zkusenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
555
17.7.24 15:50

Počkala bych. Jde videt že dneska je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
17.7.24 15:51

Kolik je synovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
17.7.24 15:52

Já bych ještě 1 den počkala a nebo si doktorce zavolala a poradila se s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.24 15:55

Syn měl 2 roky v dubnu. Jinak děkuji za odpovědi. Asi se ještě rozhodnu podle toho jak hrozná bude dnešní noc :lol:.

• Citovat
  • Upravit
5986
17.7.24 15:59
@Anonymní píše: Více

Tak to je maličký, myslela jsem, že má více.
Vypadá, že ho něco trápí?
Pije dostatečně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.24 16:13

@Markéta188 No praveze ne, když mu srazim teplotu tak je veselý a litá (snažím se ho krotit Ale moc to nejde) no a když už to na něho jde tak si lehne do postele a ukáže že chce pohádky Ale jinak vůbec nic. Právě trochu doufám že by to mohla být 6.nemoc…

• Citovat
  • Upravit
22900
17.7.24 16:25

Počkala bych jak to bude dál, co krk? Jedine bych se bála anginy.. Řešila bych hlavně na víkend, kdyby byl už pátek a pořád by ta teplota skákala, šla bych..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
17.7.24 16:29

Tak jestli se to bude zítra horšit, tak bych v pátek radši šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.7.24 16:46

Zdravím, takhle u nás vždy začínala šestá nemoc, takže je možné, že je to ona. Pokaždé 4 dny vysoká horečka - skoro 40 bez dalších příznaků a pátý den začala vyrážka. Koukala jste mu do krku? Angínu byste z toho nejspíš poznala. Ale stejně jako píšou ostatní, jestli stav přetrvá do pátku, šla bych k lékaři.

Příspěvek upraven 17.07.24 v 16:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.24 16:49

@lucynka25 Do krku mu bohužel nevidím. Nechce spolupracovat a kdyz už ji náhodou otevře na chvilku tak pres jazyk tam stejně nevidím (ma takovou malou pusinku)… ale zdálo se mi dneska že měl bílý jazyk, ale po jídle se to trochu stáhlo. Jinak I něco sní, sice méně než obvykle, ale pár kousků spapa a vodu pije dostatečně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.24 16:51

@Petrina.K Děkuji za odpověď. Můžu se zeptat jak probíhala ta vyrazka? Jakože objevily se růžové flíčky najednou naráz nebo postupně se to rozlezalo v průběhu dne?

• Citovat
  • Upravit
39
17.7.24 17:08

Vyrážka začínala na hrudníku. Nejdřív jen trochu a pak přibývala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
17.7.24 17:59

Ještě bych asi počkal, ale musím ocenit váš přístup neletět k doktorovi s horečkami od noci. To vídám denně. Víc takových jako vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
17.7.24 22:23

Kdyby to byla angina, tak by ho asi bolelo pri polykani a nechtel by nic moc jist ani pit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí