Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já pochopim, že účtoval kočár, ale nepochopim, že účtoval ještě to dítě. Když jsem převážela kočku v přepravce, tak si vzal taky 10 korun jakože za zavazadlo.
@tamata Souhlas,kočár bych ještě pochopila, bylo to meziměsto ale malou asi účtovat neměl.
Mimochodem krásnej podpis ![]()
@sarlota535 píše:
Před dvěma lety jsem jela z Kladna kde bydlíme do Prahy na kontrolu po šestinedělí, byl to autobus od ČSAD Kladno, jela jsem já a v hlubokém kočárku tříkilová šestitýdenní dcera a ten šmejd mě zkasíroval:38 za mě,19 poloviční za dceru a 10 za kočár a když sem se ho šla na Dejvické zeptat jestli se nespletl tak mi tvrdil že to je správně![]()
![]()
![]()
Za kočár bez dítěte se platí jako za věc nějakého určitého rozměru. Ale za kočár s dítětem se neplatí, mají to v přepravních podmínkách. Prostě Tě skásnul k sobě do kapsy.
@sarlota535 píše:
@klafina123 Pěknej parchant, okrádat mámu od dítěte
To teda jo, vletěla bych na ČSAD Kladno a podala bych tam stížnost ![]()
@MUFICE to sem původně mela v plánu, měla jsem i kvůli tomu schovanej ten lístek co mi dal ale tam kde bydlíme je to daleko od garáží kde se stížnosti podávají(volala sem na ČSAD kvůli tomu, myslela sem že stačí dojít na autobusové nádraží)a v té době jsem kojila po hodině a půl a cesta tam a zpátky by skoro tak dlouho trvala+to stěžování tam, takže jsem na to hodila bobek.Auto totiž nemám takže buď pěšky nebo MHD.No zas to jednomu šmejdovi prošlo