Jízdní kolo pro 2leté dítko?

250
9.8.06 14:57

Jízdní kolo pro 2leté dítko?

Ahojky :) můj drobek bude mít 2. narozeniny, a protože je velice čilé a šikovné dítko, přemýšlela jsem, že bysme mu koupili malé kolo. Určitě s přídavnými kolečky.
Chtěla bych se vás tedy zeptat, od jakého věku jste pořídili dítěti kolo vy, jaké máte zkušenosti (zvládá dítě jízdu na kole už v těch dvou letech, nebo později), popř. jakou značku jste koupili, nebo na co si dát pozor při výběru kola.

Nebo máte nějaký jiný nápad na narozeninový dárek pro dvouleté mrně :?: Hlavní účel dárku je - unavit dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2901
9.8.06 15:59

Chtěla jsem ti najít diskusi na tohle téma, která tu před časem proběhla, ale nefunguje vyhledávání.
Tak jenom ve zkratce. Moje dcera má kolo od svých 2 let, jezdí na něm docela dobře. Značku z hlavy nevím.

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
9.8.06 21:20

Naše 2,5 letá dvojhčata mají tříkolky - dostali jsme je od známých - používané. Abych řekla pravdu šlapání jim stále nejde. Každé dítko je asi jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
9.8.06 21:53

tak nase mala dostala od nasich kamaradu letos k prvnim narozeninam kolo ravo svist. Strasne rada se na nem necha vozit po byte. Na pedaly dosahne zatim jen na spickach, ale doufam, ze pristi jaro/leto uz zacne slapat! Melo by byt od cca 2 ci 2 a pul let. Pak zalezi na prckovi, jak se mu bude chtit slapat. Nase neter ve 4 jeste neslapala …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí