Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky
můj drobek bude mít 2. narozeniny, a protože je velice čilé a šikovné dítko, přemýšlela jsem, že bysme mu koupili malé kolo. Určitě s přídavnými kolečky.
Chtěla bych se vás tedy zeptat, od jakého věku jste pořídili dítěti kolo vy, jaké máte zkušenosti (zvládá dítě jízdu na kole už v těch dvou letech, nebo později), popř. jakou značku jste koupili, nebo na co si dát pozor při výběru kola.
Nebo máte nějaký jiný nápad na narozeninový dárek pro dvouleté mrně
Hlavní účel dárku je - unavit dítě ![]()
Chtěla jsem ti najít diskusi na tohle téma, která tu před časem proběhla, ale nefunguje vyhledávání.
Tak jenom ve zkratce. Moje dcera má kolo od svých 2 let, jezdí na něm docela dobře. Značku z hlavy nevím.
Baghira
Naše 2,5 letá dvojhčata mají tříkolky - dostali jsme je od známých - používané. Abych řekla pravdu šlapání jim stále nejde. Každé dítko je asi jiné.
tak nase mala dostala od nasich kamaradu letos k prvnim narozeninam kolo ravo svist. Strasne rada se na nem necha vozit po byte. Na pedaly dosahne zatim jen na spickach, ale doufam, ze pristi jaro/leto uz zacne slapat! Melo by byt od cca 2 ci 2 a pul let. Pak zalezi na prckovi, jak se mu bude chtit slapat. Nase neter ve 4 jeste neslapala …