Jizvy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
5.1.25 01:32

Jizvy

Dobrý den, prosím nemáte nějaké rady co by pomohlo na Hypertroficke jizvy? Krémy, gely cokoliv!! 🙏Budu vdecna za každou radu.
Ted jsem si objednala SCAR ESTHETIQUE tak pokud někdo ma zkušenost tez budu rada za recenzi🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14672
5.1.25 05:48

Dceri pomohla injekce Depomedrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
5.1.25 08:33

Jak jsou jizvy staré? Mám jizvu přes celou pažní kost po operaci. Jizva byla dlouho vystouplá. Nyní je to přes 3 roky od operace a už je vystouplá jen tak polovina. Jinak od začátku hodne mastit a masírovat. Ricinový olej a denně.

• Citovat
  • Upravit
5
5.1.25 11:28

@Asta135 jizvy jsou staré tak 2-3 měsíce v lékárně mi poradili Natur oil a masírovat tak to zkouším.
Mam je na stehně a potřebovala bych to do léta trošku spravit aby nebyli vystouplé a fialové potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.25 09:31

Já jsem na jizvy a celkově na regeneraci pokožky používala a teda používám takový gel od Vabios, jmenuje se to Healer Gel ( mimo jiné naprosto parádně funguje na pleť a vyhlazuje a hydratuje) a pokud to byly třeba větší jizvy nebo poranění tak Healer Coll, to jsou takové lyofilizio plátky z kolagenní pěny. Dává se to na navlhčenou pokožku na postižené místo a mělo by se to ještě zafixovat a nechat působit cca 1-2 dny. Ono to regeneruje a opravdu mě to teda moc pomohlo. Ale nevím zda je to přímo na takové jizvy, ale když jim napíšete tak poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková