Nosní mandle - míčkování

842
23.12.24 00:51

Nosní mandle - míčkování

Zdravím maminky.
Synovi 3,5r našli lékaři zvětšenou nosní mandli. Chodí od září do školky a teď v listopadu byl 3 týdny doma se zánětem v oušku, pak šel na 2 dny do školky a jsme doma s druhým ouškem.
Nechci ale aby musel na operaci…
Chtěla bych mu pomoci nějak přírodněji, přirozeněji, nevím, jak to napsat, zkrátka nechci ho vystavovat stresu z nemocnicniho prostředí, dokud to není nutné.
Zatím má lékaře (i přes to bolestivé píchání) za hrdiny a pomocníky. Když ho cokoliv trápí, sám si řekne, že chce k paní doktorce.
Našla jsem na internetu metodu míčkování.
Má s tím někdo zkušenost,? Dá se mu tím pomoci? Dá se to zvládnout doma? Četla jsem, že to není složité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1847
23.12.24 01:42

Mickovani není složité, ale neřeší to problém zvětšený mandlí.
Zkus kontaktovat homeopa. Mají také na to něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.12.24 08:48

Chceš ho ušetřit vyndání mandle, ale můžeš mu tak zavařit s ušima, že na tý operaci klidně může skončit stejně. Nehledě na to, jak je zvětšená mandle otravná. Žádný homeopatika jí nezmenší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.12.24 19:09

U nás mickovani pomohlo hodně. Dělala jsem teda více věcí, ne jen to, takže věřím spíš tomu, že to byla kombinace všeho. Ale třeba na samotnou rýmu to mickovani a inhalace stačila. I MUDr na Orl mi mickovani chválil, že to znají. Byla jsme na kurzu paní Brusove a ona sama popisuje konkrétní případy, kdy to pomůže a kdy už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
30.12.24 23:41
@Isabelll píše: Více

Děkuji moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
30.12.24 23:49
@ALIPELI píše: Více

k homeopatovi kvůli nosní mandli se mnou chodila maminka v mém dětství, nepomohlo to vůbec, byla jsem pak 2× na operaci a ta mandle mi dorostla i po těch operacích, pak jsem měla jít po třetí, ale matka to odmítla,
ale homeopat léčil i mamku pak a udělal prý ze vzteklé výbušné osoby klidnou a vyrovnanou, ale bývalo jí prý po těch pilulkách hodně špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková