Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravím maminky.
Synovi 3,5r našli lékaři zvětšenou nosní mandli. Chodí od září do školky a teď v listopadu byl 3 týdny doma se zánětem v oušku, pak šel na 2 dny do školky a jsme doma s druhým ouškem.
Nechci ale aby musel na operaci…
Chtěla bych mu pomoci nějak přírodněji, přirozeněji, nevím, jak to napsat, zkrátka nechci ho vystavovat stresu z nemocnicniho prostředí, dokud to není nutné.
Zatím má lékaře (i přes to bolestivé píchání) za hrdiny a pomocníky. Když ho cokoliv trápí, sám si řekne, že chce k paní doktorce.
Našla jsem na internetu metodu míčkování.
Má s tím někdo zkušenost,? Dá se mu tím pomoci? Dá se to zvládnout doma? Četla jsem, že to není složité.
Mickovani není složité, ale neřeší to problém zvětšený mandlí.
Zkus kontaktovat homeopa. Mají také na to něco.
Chceš ho ušetřit vyndání mandle, ale můžeš mu tak zavařit s ušima, že na tý operaci klidně může skončit stejně. Nehledě na to, jak je zvětšená mandle otravná. Žádný homeopatika jí nezmenší.
U nás mickovani pomohlo hodně. Dělala jsem teda více věcí, ne jen to, takže věřím spíš tomu, že to byla kombinace všeho. Ale třeba na samotnou rýmu to mickovani a inhalace stačila. I MUDr na Orl mi mickovani chválil, že to znají. Byla jsme na kurzu paní Brusove a ona sama popisuje konkrétní případy, kdy to pomůže a kdy už ne.
@ALIPELI píše: Více
k homeopatovi kvůli nosní mandli se mnou chodila maminka v mém dětství, nepomohlo to vůbec, byla jsem pak 2× na operaci a ta mandle mi dorostla i po těch operacích, pak jsem měla jít po třetí, ale matka to odmítla,
ale homeopat léčil i mamku pak a udělal prý ze vzteklé výbušné osoby klidnou a vyrovnanou, ale bývalo jí prý po těch pilulkách hodně špatně