Jména chlapecké a holčičí

Anonymní
23.11.14 11:10

Jména chlapecké a holčičí

Krásné dopoledne všem! :)

Jak na vás působí chlapecké jméno Florian a holčičí Rebeka a Eliana?

Nejsem příznivcem řešení jmen na internetu. Ptám se jen z důvodu, že si nejsem 100% jistá, zda to není velký úlet. Bojím se, aby ve školce, škole nesklízeli posměch.

Chtěli jsme jména méně obvyklá. Sebastiánů, Sofinek, Emiček, Janů, Lůkášů, Nelinek apod. je v našem okolí přeplněno.

Mockrát děkujeme za reakce. :mavam:
Omluvte, prosím, anonymitu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
23.11.14 11:13

Florian je fakt strašný.. Rebeka a Eliana ujdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.11.14 11:14

Ani jedno z jmen se mi nelíbí. Ale je to vaše volba. Navíc, když slyším Florian, vzpomenu si hned na jogurt. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
23.11.14 11:15

Florian hrozné :roll: Rebeka fajn :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2128

Floriana a Eli znám z Rakouska. Rebeka se mi líbí :palec:.Ale podle mě, ať dáš co chceš, časem si každý zvykne a nikdo nebude řešit, že má malá/y „divné“ jméno. V dnešní době si myslím, že je spousta i „divnějších“ jmen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552

Florian se mi taky moc nelíbí, Eliana je zajímavá :).. záleží i na příjmení, aby se to trošku hodilo :). Ale stejně záleží jenom na Vás jak se rozhodnete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744

Florian je super, pokud nějak ladí s příjmením. Elianu jednu znám, takže pro mě normál jméno a Rebeka se mně osobně nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
23.11.14 11:17

Uplny ulet to neni, jen se mi nelibi, ze se Rebece rika ReBečko. Eliana se mi libi, tu jedinou z uvedenych neznam zadnou. Rebeky a Floriany znam dva a ty zdrobeliny mi drasaji usi. Nejsou to jmena stvorena pro ceske sklonovani. Jednomu rikaji Floňo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.11.14 11:18

Ahoj,
Tak jméno Florian jsem teda neznala, jen jako příjmení :mrgreen: a ted mě napadá že vlastně i jo, jeden tehdejší známý z Německa :potlesk: nepůsobí to na mě nijak hrozně, ikdyž věřím že reakce budou různé, jak to tak u neobvyklých jmen bývá… taky máme ne úplně obvykle jméno takže chápu te :palec: jinak Eliana se mi docela líbí. známa má Elisu a to mi přijde krásné :palec: rebeka se mi moc nelíbí :nevim: Šťastný výběr :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
23.11.14 11:18

Florian mi taky evokuje jogurt, Eliana se mi nelíbí, to spíše Ela nebo něco na ten způsob, Rebeka je docela fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
23.11.14 11:20

Já když slyším Florian tak si vzpomenu na pohádku jak vodník říká chasnikovi Florianku nepiskej. Mě se nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
13142
23.11.14 11:26

Florian se mi líbí :pankac: :pankac:
Z dívčích ani jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12900
23.11.14 11:26

Florian mi též evokuje jogurt.
Eliana mi přijde poněkud ďábelská(zdůvodnit to neumím) a Rebeka hodně židovská a starosvětská zároveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
23.11.14 11:35

Jedna moje kamarádka bydli v Rakousku a dala jméno Mirabel a druhá tady dala Květuše. Obě jsem nemohla rozdychat :?

• Citovat
  • Upravit
16179
23.11.14 11:36

U Floriana si neumím představit moc zdrobnělin ani pro batole ani pro puberťáka, ženská jména se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze