Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No Sofií bude kolem mraky, spolu s Emmou je to hit porodnic. U kluka co podobný Matouš nebo David, Marek, Filip…
Alex, Max, Damián, Mikuláš, Šimon, Oskar, Albert, nevím, hodně taky záleží na příjmení
Záleží na přijmení
K Tadeáškovy by se mi líbil Tobiáš nebo ten Matyáš
Jestli ti nevadí že je jich kolem mraky, dejte ho, je to krásné jméno ![]()
NA holčičku se mi líbí Veronika k Tadeášovi, Sofia..záleží na příjmení, spíš Sofie, když už..
@kaja00 Me se prave spise libi Sofia,… K tadeškovi by se me taky libil Tobiáš nebo Tobias, ale nevim aby to neznelo blbe. Matyáš se me taky libi..Ale jich moc uz, i kamoska ho ma. @Teruu Matias zni taky krasne.
Jak rikam jsem ujeta spise na ty cizejsi jmena..Takze Honza, Adam, David, apod..Jsou typicka ceska a to ja nechci no..
To me zatim nejak nevadi ze Sofii bude dost, zati zadnou ja nezna.. ![]()
Prijmeni je na P. Nechce sem psat cely prijmeni, to bych se prozradila pak..Takze jsem moc nepomohla asi
![]()
Richard, Štěpán… jak se hodí k prvnímu synovi bych neřešila, nemá to vliv vůbec na nic.
Holčička Zoe, Zora, Naďka (Naděžda)… přeju pevné nervy je to kolikrát těžší než si myslíme ![]()
Sofie se mi taky moc libi, a momentalne jsem tehotna a pokud to bude holcicka shodli jsme se s muzem na Sofince
na kluka jmeno zatim nemame poradne rozmyslene.
bud to bude po manzelovi Pepicek a nebo to bude muset byt ta holcicka protoze na kluka se nam zadne jine jmeno poradne nelibi ![]()
Jinak z tech ceskych netypickych jmen jak pises je hezky i Vaneska jinak jsem taky bez napadu
a potrebovala bych nejake tipy ![]()
Me se libi docela hodne jmen ale nevim ani zda jsou v ceskym kalendari..Libi se me i Laura, nebo Lejla(ale nejsou zadne zdrobnelinky) a ani nevim zda Lejla je v ceskym kal.. ![]()
@Ivčis Jinak zatim mimi je jen v planu, vysazuji prasky, a nechame to nahode..Takze uvidime.
@AndreaS92 píše:
Jinak z tech ceskych netypickych jmen jak pises je hezky i Vaneska jinak jsem taky bez napadua potrebovala bych nejake tipy
Taky pekne jmeno.. ![]()
Jinak kluka mame tak by jsme radi holku ale to nejak neovlivnime…Hlavne at je to zdrave…Ale jakmile by to byl kluk, bylo by to pro me hodne tezke ve vybirani jmena. ![]()
Elias taky nezni spatne ale ty zdrobnelinky no bych nevedela. Matouš neee..
Ahojky holky omlouvam se za anonym ale nechci aby nekdo neco vedel, jelikoz to je osobni.
Jen jsem malinko v koncich..S muzem planujeme dalsi miminko. Mame doma syna Tadeáška. A ja nevim kloudne jaka dat jmena. Pro holku by bylo docela jasno libi se me jmeno Sofia. A na kluka uz jsem v koncich.Libi se me Matyaš ale je jich kolem nas asi 2-3 co znam. Jsem spise na jmena ktera jsou ceska ale jakoby zni cize, nevim jak to popsat.
Hodte nejaky tipy…