Jména pro chlapečky dvojčátka :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
49
2.10.19 15:01

Jména pro chlapečky dvojčátka :)

Ahoj holky, na jaře jsem psala, že čekáme jednovaječná dvojčátka :) Před více jak měsícem nám bylo sděleno, že chlapečky :) Začal boj o jména…chlap chce Olivera a druhý je mu fuk, ja chci Christiena a Denise po mně :) Nechceme stejná ani podobná, to uz v rodině máme (spousty dvojčat :lol: ) Příjmení je Urbanec…Jak se vám líbí? Napadá vás ještě nějaká pěkná kombinace, aniž by byla podobná a ne typicky česká? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
2.10.19 15:06

Tak snad jen ten Denis. Ty druhý dvě jména se s příjmením vyslovujou dost krkolomně. Neladí to, netvoří příjemný celek. Libozvučnost jména je pro mě důležitější než originalita. Taky jsem měla pro chlapce svoje vysněná jména, ale s příjmením neladila, takže jsme je vyřadili z výběru.

• Citovat
  • Upravit
76278
2.10.19 15:07

K příjmení se z těch tří hodí jen Denis, řekni si nahlas Oliver Urbanec - hrozně to hrčí a je to skoro jazykolam, no Christien možná ujde, ale moc mi to k příjmení nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
2.10.19 15:34

@didinka123 Oliver a Denis je moc hezke :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
2.10.19 15:35

Děkuji vám :) puvodni jmena byla: Denis a Damian, chlap je Daniel a ja Denisa. Jenze mam strach, ze zdrobneliny by se nam pletly. S tim Oliverem naprosto souhlasim, taky ho nechci a chlap nastesti u vyslovnosti zacina tez vahat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles
2.10.19 15:39

Teodor a Robert :srdce:

• Citovat
  • Upravit
76278
2.10.19 15:41

@didinka123 Damian Urbanec zní skvěle, prostě to chce jméno, kde není r

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.10.19 15:43

Oliver a Teodor nebo Kristian

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21256
2.10.19 15:43
@didinka123 píše:
Děkuji vám :) puvodni jmena byla: Denis a Damian, chlap je Daniel a ja Denisa. Jenze mam strach, ze zdrobneliny by se nam pletly. S tim Oliverem naprosto souhlasim, taky ho nechci a chlap nastesti u vyslovnosti zacina tez vahat :D

Tak dejte Daniel a Denis :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.10.19 v 16:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2329
2.10.19 15:45

Co třeba Christian a Sebastian? Líbí se mi, když jména dvojčat ladí k sobě. Když už, tak učitě aspoň ChristiAn, ne -En, vím, že to existuje, ale to je jak kdybyste nevěděli výslovnost, tak ji radši rovnou dali do jména. :roll: Obecně to cizí jméno a české příjmení je jak pěst na oko. I když, v jejich ročníku už bude spíš normální jméno pěst na oko. Tak to neřeš. A přimlouvám se za ne pro Denise. To skoro každému evokuje „přeřeknutí“, ne? :P

Příspěvek upraven 02.10.19 v 16:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
2.10.19 15:46

Na každý pád něco bez R. Co když budou ráčkovat? Oliverrr Urrrbanec je dost hrozné, ať se manžel nezlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
2.10.19 15:47

@didinka123
Tak Damian s Denise jsou super.
Děti se vám budou plést stejně. A je jedno jak ne/podobná jména budou mít.
Damiana by jste vyslovovali jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76278
2.10.19 15:49

@Kelsey @theodora.bundy pěkná jména, ale k jinému příjmení - zkuste si to říct nahlas s příjmením Urbanec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
2.10.19 15:49

Christien 🙄 to dejte radsi Kristiana. Ale za me neco bez R. David? Lukas? Tomas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
2.10.19 16:09
@Vemas píše:
Christien 🙄 to dejte radsi Kristiana. Ale za me neco bez R. David? Lukas? Tomas?

Davida mam dvojce brachu a Lukase s Tomasem taky jednovajky uz v rodine mame, bratr partnera je taky Tomas :lol: Je to tezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze