Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mě se klučičí jména líbí Sebastian, Markus a Patrik
a holčičí Anika, Adelain, Kristýna a Nikol ![]()
Taky se mi líbí jméno Anika. Pěkně se vyslovuje a není tuctové…
@Marina8 Sebastiana máme doma, byl snad jediné jméno, na kterém jsme s manželem shodli, jinak to byl boj
Adelain je taky krásný jméno. ![]()
@Gituš To jsem nevyjmenovala všechna jména
také jich mám tak 10 ![]()
@Tůmička Tak schválně jmenuj dál.
Zajímalo by mě, co jsi vybrala
![]()
@Gituš Ještě se mi líbila Emily, Elena, Ema (asi si mi líbí „E“
), Markétka, Barunka, nevím co jsem ještě jmenovala, tak Nela, Sofie, Nina, Alice, Alina, Isabela, Patricie
![]()
Jojo, to je pěkný, a tuctový určitě ne, žádnou Aniku ve svým okolí neznám, a ségra, co pracuje v porodnici, se taky s žádnou nesetkala ![]()
Moc hezke jmeno, my zijeme ve Finsku a zde je to docela pouzivane jmeno. My jsme zase dcerku, ktera se nam narodila pred tydnem, pojmenovali Alisa ![]()
@Tůmička Tak Emily a Elena - to chtěl manžel pro dvojčata, to jsem mu zamítla
Už vidim, jak by Emily říkali „Emilka“
a Elena mi nějak neseděla ![]()
Ema, Markétka, Barunka, Nela, Sofie, Nina, Alice, Isabela, Patricie jsou moc pěkná jména. My měli ve výběru trochu více „cizokrajná“ ![]()
@neprihl. werryjane píše:
Moc hezke jmeno, my zijeme ve Finsku a zde je to docela pouzivane jmeno. My jsme zase dcerku, ktera se nam narodila pred tydnem, pojmenovali Alisa
Taky krásné jméno, mimochodem gratuluji, ať jste obě zdravé
![]()
@Gituš píše:
@Tůmička Tak Emily a Elena - to chtěl manžel pro dvojčata, to jsem mu zamítlaUž vidim, jak by Emily říkali „Emilka“
![]()
a Elena mi nějak neseděla
Ema, Markétka, Barunka, Nela, Sofie, Nina, Alice, Isabela, Patricie jsou moc pěkná jména. My měli ve výběru trochu více „cizokrajná“
Tak vzhledem k potencionálním příjmením (zatím nevím, jestli přítelovo, nebo moje, protože já už mám druhé a měnit se mi ho nechce) musíme vybírat spíše takováhle jména. ![]()
@Marina8 Mam kamrádku která se narodila jako Anna a pak se jako dospělá nechala přejmenovat na Aniku myslim že je to moc hezký jmeno
@Gituš Já jsem si právě nechávala měnit jméno kvůli rodičům. S biologickým otcem se nevídám a mamka si našla přítele, se kterým má holčičku a bylo mi líto, aby se všichni jmenovali jinak než já, tak jsem se v 18ti nechala přejmenovat a s tím příjmením se mi žije krásně a moc se mi líbí.