Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Marina8 ja mam taky pritele cizince, taky je tu 5let a mluvi docela dobre, ale prizvuk bude mit porad…To verim, bud jsou tam zbohatlici nebo chudaci
Nehazim vas vsechny do jednoho pytle…Jen mi vadi ze Rusove, zejmena v Praze se ofrnuji nad nama, pritom na „navsteve“ jsou tu oni..A to mi vadi, nemam je rada
nechci aby se te to dotklo, proto pisu ze ne vsichni jsou takovy, ale vetsina ma nos nahore
@Snazilka2010 Tak já taková nejsem
.Ale to, že na stavbách dělají ženy je fakt děs…Já bydlím na vesničce v Praze ani v žádných velkých městech bych být nechtěla. A znám pár Rusů kteří se opravdu chovají jak hovada ![]()
@Marina8 v Praze dela kamaradka a rika ze ma Rusu pokrk, ze si hrajou na neco co nejsou..A pak mylsi si pry ze jim musime rozumet my, kdyz na ní mluvi…Omyl..
Tak aspon ze takova nejsi…
Krásné jméno, mám kamarádku z Trinidadu, ale i v českých poměrech by se mi to líbilo, pokud se to hodí k příjmení. Nádherné jméno je Eliana.
Ahoj, Anika je hezké jméno, netradiční ale přitom jednoduché.
Já jsem chtěla pro malou jméno Sofia, ale tatínek chce, aby to byla Aurora.
Nejdřív se to nikomu nelíbilo, ale myslím že si na to pak všichni zvyknou
Navíc bude mít maďarské příjmení a k tomu se to hodí..Jen nevím jak jí budeme říkat ![]()
Jj, Aurí je moc hezké, a Rory mně vůbec nenapadlo..ale taky se mi to líbí
Díky za tip ![]()
@Snazilka2010 Rory je pěkné jméno, ale Aurý se mi moc nelíbí ![]()
Výstřel z Aurory? No proč ne, Rory je pěkný. Anika moc pěkný a ještě víc se mi líbí Anita.
No @Trti nevedela jak říkat Auroře, tak jsem jí dala tip
.Jinak mi uz jméno vybraný máme, ale neprozradime ![]()
Ahoj holky, chci se Vám pochlubit 27.7.2012 se nám narodil syn Sebastian. Vážil 3458g a měřil 49cm
a v noci krásně spinká
teda zatím ![]()
@Marina8 Moc gratuluju
tak ať malý hezký prospívá a ty ať jsi brzy fit ![]()