Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Takový nic moc. Oslovení jak na 4 různá jména. To by byl slusnej zmatek. Dala bych radši Antonii, ale asi nic nezkazíte ani tou Antonelou. Přizpůsobila bych to příjmení.
Antonela, to je k z telenovely, možná by chtělo přidat k tomu ještě druhé jmeno ![]()
Když se ptáš na názor… přijde mi to, jako když se rodiče nemohli rozhodnout, jestli Antonii nebo Nellu a potřebovali být za každou cenu originální. Ale Antonie se mi líbí. Pokud bych chtěla dítěti říkat Neli, pojmenuju ho Nel(l)a, pokud Eli, tak El(l)a nebo Eliška.
Já jsem pro kde co…ale toto mi přijde takové tvrdé
ale v cizině asi jo…kdyby do školky chodily Guiseppe, Antonella a Francesca…tak jo, ale třeba Antonella Matoušková…to už je horší, to může bejt rovnou Arabella ![]()
Antonella se mi nelíbí, přijde mi to jako nějaký průmyslový výrobek, Antonie je daleko hezčí. Vím o holčičce jménem Antonína, ale to mi přijde taky jako úlet..
Mě to evokuje Anděla Páně. Moc se mi nelíbí. Antonie mi přijde lepší.
Messiho manželka je Antonella ne?
Jako tak šokující mi to nepřijde, spíš v českým prostředí já nevim… zbytečný?
Když máme Antonii a tak.
@Judy Hopkava píše:
Mně to zas připomíná název nějakého cisticiho přípravku, sorry.
Napadlo mě úplně to samé. No, nelíbí se mi.
Navíc je to jedno z těch jmen, u kterého bude muset pokaždé říkat, jak se píše, což je otravné (mám zkušenost s takovým příjmením za svobodna…).
Ježíš ženské vy jste jedovaté
Holt každá se nemůže jmenovat Zdeňka nebo Veronika
Zakladatelko krásné jméno ![]()
Mně to připomíná nějakou bakterii nebo řasu, Legionela, Chlorella… ještě s těma dvěma l ![]()
Já bych to nedala, ale proti gustu… ![]()
@sarah1618 píše:
Ježíš ženské vy jste jedovaté
Holt každá se nemůže jmenovat Zdeňka nebo VeronikaZakladatelko krásné jméno
Tak proto sem člověk píše, aby zjistil, jak na to jméno bude kdo reagovat, jak se všeobecně líbí, ne? Taky jsem sem pro zajímavost psala ohledně jednoho zvažovaného jména a nijak mě neuráželo, že prostě část napsala, že dobrý, část, že nic zvláštního a další, že je to hrozný a jak ze Starých pověstí českých. ![]()