Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mi se vic libi Ariel nebo Ria, ale i Aria je hezke, ale dala bych dve jmena.
Mě naskočí prací prášek Ariel, Árijci, nevím…já bych to nedala, ![]()
Trochu bych se bála kombinace tmavší pleti a jména Aria. Zvlášť v Čechách. Jinak se mi to ale líbí
Pokud je muž cizinec tak proč ne. Lepší než zmiňovaná Mia, to je jak na kočku ![]()
@kaja00
U nás v domě bydlel Čech s manželkou Američankou a měli Miu. Na té malé holčičce se mi to líbilo, horší možná pak v pozdějším věku. U nás je to nezvyklé jméno.
Me se libi moc, radsi bych dala s y, ale nevim jak je to na matrice jestli je to povolene
kazdopadne okamzite mi naskoci hra o truny jak to jmeno slysim ![]()
My máme fenku s PP se jménem Aria, takže pro mne je to spíše „psí“ jméno. Co jsem ale u tohoto jména zjistila je to, že se tak nějak nedá moc dobře vyslovovat a museli jsme si to uzpůsobit - takze ji říkáme Arino nebo Ari.
Spíš než fanynka hry o truny budete víc za fanynku Pretty little liars
ale mě se to líbí, navíc k cizímu příjmení super… Já bych se toho nebála
@Konnny píše:
@kaja00
U nás v domě bydlel Čech s manželkou Američankou a měli Miu. Na té malé holčičce se mi to líbilo, horší možná pak v pozdějším věku. U nás je to nezvyklé jméno.
Tak já už si také zvykla, ale zpočátku mi přišlo, že je to jak na kočku, teď už mi to tak nepřijde ![]()
Aria je krásná, uvažovali jsme nad Arianou. Z návrhu sešlo poté, co jsme usoudili, že se nedá nijak rozumně zkracovat, zdrobňovat a upravovat a zároveň je příbuzné té Arance.
S cizím příjmením ano ![]()
Nic mi nenaskakuje, Trůny nesleduju a přirovnávat jméno k prášku je trochu dětinské - rozhodně to není důvod k tomu ho nedat.
Nedala bych, nemohla bych na dite volat Arijko!… moc mi to pripomina Arijce… na TV nekoukam.
Mne se treba jmeno Ariel vzdycky libilo, ale zhnusil mi ho ten Ariel Castro ![]()
Jinak kombinace tmavsi pleti a jmena Aria bych se nebala… ono kombinace tmave pleti a ceskeho jmena vyjde na stejno… jsme proste v Cechach no ![]()
Mne teda naskoci hned Hra o truny, ale co… navic ta Arya je statecna holka, takze co ![]()
Takze klidne ho dej ![]()