Jméno pro holčičku Kubálkovou?

Anonymní
8.4.17 13:54

Jméno pro holčičku Kubálkovou???

Ahoj,

prosím poraďte nám nějaké tipy, co ladí k příjmení Kubálková. :) Líbí se nám moc Ema, ovšem těch je hodně. Potom Nina, ale máme jí v rodině. Také jsme uvažovali nad Klárou, jenže máme takový problém, muž trochu ráčkuje (obecně o kus hůře vyslovuje), a tak jsme nakonec Klárku také vyškrtli. Stejný problém je i u Sáry… raději bychom volili jednodušší jméno a bez R. Jana, Anna, Hana ani Eva nás neoslovily. Napadá vás ještě další? Jméno nemusí být vysloveně krátké, ale zase nechceme extra dlouhé. Moc děkujeme za nápady :)

PS: Ještě mám jednu otázku. Pokud máte/měli byste partnera, který hůře vyslovuje, dali jste/byste dítěti záměrně jméno, co se dobře vyslovuje, nebo byste to neřešili a dali to, co se vám prostě líbí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
8.4.17 13:59

Me by se k tomu prijmeni libilo treba Anetka :) a ano dala bych nejake snado vyslovitelne, aby se dite nenaucilo svoje jmeno rikat spatne kdyz to bude vyslovovat jako jeden z rodicu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
8.4.17 13:59

Co třeba Monika? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3514
8.4.17 14:03

Denisa, Sabina, Lucie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.4.17 14:08

Mě se líbí Leonka nebo ta Anetka. Zajímavá je Heda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
8.4.17 14:09

Kláru bych nedávala, to se blbě vyslovuje kdekomu.

Myslím, že najdeme i spoustu pěkných jmen bez R. Pokud nechcete Adélku nebo Elišku, kterých jsou spousty, tak by malá mohla být třeba Diana, Stella, Julie, Lucie, Linda, Žofie… Myslím, že k příjmení Kubálková jdou všechna.

Držím palec na výběr :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008

Elena Adéla Nikola Zaneta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827

K vašemu příjmení se hodí jakékoliv jméno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
8.4.17 14:10

Napadá mě k příjmení Iva, Dita, Aneta, Denisa, Táňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
8.4.17 14:13
@Anonymní píše:
Ahoj,

prosím poraďte nám nějaké tipy, co ladí k příjmení Kubálková. :) Líbí se nám moc Ema, ovšem těch je hodně. Potom Nina, ale máme jí v rodině. Také jsme uvažovali nad Klárou, jenže máme takový problém, muž trochu ráčkuje (obecně o kus hůře vyslovuje), a tak jsme nakonec Klárku také vyškrtli. Stejný problém je i u Sáry… raději bychom volili jednodušší jméno a bez R. Jana, Anna, Hana ani Eva nás neoslovily. Napadá vás ještě další? Jméno nemusí být vysloveně krátké, ale zase nechceme extra dlouhé. Moc děkujeme za nápady :)

PS: Ještě mám jednu otázku. Pokud máte/měli byste partnera, který hůře vyslovuje, dali jste/byste dítěti záměrně jméno, co se dobře vyslovuje, nebo byste to neřešili a dali to, co se vám prostě líbí?

Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
8.4.17 14:15

Dominika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
8.4.17 14:15

Pro nás taky bylo zásadní, aby bylo jméno bez R. Nebo alespoň domácká podoba, protože můj muž také hůře vyslovuje.

Tip za mne - třeba Kamila Kubálková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
8.4.17 14:21

Alžbětka, Dorotka, Eliška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
8.4.17 14:28