Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj ahoj
Je zde někdo s tímto jménem, pojmenoval tak někdo svoji dcerku? A jak se vám obecně tohle jméno líbí? Ráda bych nějaké nezvyklé, zároveň ale nechci udělat z dítěte klauna, tak jsem se rozhodla udělat průzkum veřejného mínění! Díky za názory na jméno!
Asi bych dceru rovnou pojmenovala Blanka.. Bianka se mi moc nelíbí
Me se libi, ale hodne zalezi na prijmeni, k memu by se nehodilo ![]()
Blanka a Bianka se mi nelíbí. Predstavím si pod tím podstatné jméno…
Nedala bych, ale není to ot om, že by se mi to jméno vyloženě nelíbilo, vnímám jej jako neutrální a lepší Bianka než Blanka.
Blanka se mi nelibi stejne jak Šárka si automaticky vybavim tloustou takovou muznatou zenu. Takze to nikdy.
A Bianku neznam, libi se mi vic. Znam Bibianu.
Evokuje vám to Blanku? Mně ne, i když to bude mít stejný původ. Ovšem Blanka se mi nelíbí. (Omlouvám se přítomným Blankám a matkám a otcům Blanek
)
Blanky mam v nejblizsi rodine dve a mam to jmeno moc rada. Je zensky, hezky, libi se mi. Jedna z Blanek ho ale nesnasi. Klidne bych pojmenovala svoje dite Bianka nebo Blanka. Ale samozrejme zalezi i na prijmeni.
Mne osobne se nelibi. Jmenuje se tak kazda druha romska divka.Kdyz uz tak Blanka.. Ale je to vec nazoru. Kdyz se ti libi. Nedej na nazory ostatnich a pojmenuj tak sve ditko.
Ahoj,
Ja mam dcerku Bianku, takze za me krasne jmeno
oslovujeme Bibi, Bíbo, Bibisku, Bibčo… Obcas lide pletou s Blankou, ale vesmes ma jmeno pozitivni ohlasy. A jestli daš i na vyznam jmen, tak Bianka ma moc hezkou charakteristiku
takze hlasuji pro ![]()
Já mám dceru Bianku
…my se to toho jména zamilovaly okamžitě
![]()
@Azeretereza Mně také přijde právě takové hezky ženské, a nemám k němu žádné špatné asociace. Proto právě dělám průzkum, jestli mi něco neuniká
S příjmením svatá pravda. Ve výběru mám jen jména, co k příjmení sednou.