Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahoj,
Ja mam dcerku Bianku, takze za me krasne jmenooslovujeme Bibi, Bíbo, Bibisku, Bibčo… Obcas lide pletou s Blankou, ale vesmes ma jmeno pozitivni ohlasy. A jestli daš i na vyznam jmen, tak Bianka ma moc hezkou charakteristiku
takze hlasuji pro
Také bych říkala Bibi. Navíc kdyby něco, tak lze z Bi-Anky udělat i Anku, Áňu
Záchranná varianta, pokud by dcera své jméno nesnesla ![]()
@Adenka84 píše:
Mne osobne se nelibi. Jmenuje se tak kazda druha romska divka.Kdyz uz tak Blanka.. Ale je to vec nazoru. Kdyz se ti libi. Nedej na nazory ostatnich a pojmenuj tak sve ditko.
V romských jménech se nevyznám, tak nevím
Jedinou spojitost jsem našla při googlování, že se snad nějaká romská miss jmenuje Bianka. Ale nevím, proč by to byl vlastně problém ![]()
Bianka je italsky Blanka. Kamarádka je Blanka a její muž pojmenoval jejich květinářství Bianka. Ošlikvé to není
,romku s takovým jménem neznám(jen Žanety, Vanesy, Liliany…)
@Žena Vlk take pravda
. Za 4 roky jsem jinou Bianku nepotkala, takze az malou budes nahanet na hristi, jina Bianka k Tobe pravdepodobne nepribehne
A co dat variantu dvou jmen? pokud si nejsi… Treba Bianka Anna, Bianka Ela apod?
@axlpol Koukala jsem na původ, prý germánské, ale já tam rozhodně víc vidím ty „latinské“ kořeny od blanca. Koneckonců, je to fuk
Čoveče jo, Žanety a Vanesy mi přijdou typičtější, když to takhle píšeš ![]()
@Anonymní píše:
@Žena Vlk take pravda. Za 4 roky jsem jinou Bianku nepotkala, takze az malou budes nahanet na hristi, jina Bianka k Tobe pravdepodobne nepribehne
A co dat variantu dvou jmen? pokud si nejsi… Treba Bianka Anna, Bianka Ela apod?
Dvě jména se mi také líbí. Jediná věc - a sama sebe jsem překvapila, protože nejsem prototyp praktické osoby
- představuji si vyplňování úředních lejster, on-line nákupy letenek a podobně. Aby pak celý život neřešila, co má kam napsat, a jestli bude průšvih, když to nenapíše a podobně.
@axlpol
Romske je vic Anna, Marie, Natalie to je u nich slyset casto.
Ale ja ty ohrane fraze je to Romske nesnasim.
Chapu, ale myslim ze ve finale to v praxi problem nebude
my mame kompromis, mala je krtena
takze druhe jmeno nikde neuvadime ale teoreticky ho pouzivat muze. Krtiny tedy nemely tento duvod ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
Ja mam dcerku Bianku, takze za me krasne jmenooslovujeme Bibi, Bíbo, Bibisku, Bibčo… Obcas lide pletou s Blankou, ale vesmes ma jmeno pozitivni ohlasy. A jestli daš i na vyznam jmen, tak Bianka ma moc hezkou charakteristiku
takze hlasuji pro
Já mám Blanku. Myslela jsem, že jsme retardi, když ji oslovujeme takhle
Oslovujeme Bibo, Bibko, Bibísku, Bibibno ![]()
Je to pekne jmeno, jako z Shakespeara ![]()
A Blanca a Bianca - nevim, v cestine jsou si podobna, jinak Bianca x Blanche uz moc ne…