Jméno Bianka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.4.17 18:46

Jméno se mi líbí. Nikoho s tímhle jménem neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
12.4.17 18:46
@Anonymní píše:
Ahoj,
Ja mam dcerku Bianku, takze za me krasne jmeno :P oslovujeme Bibi, Bíbo, Bibisku, Bibčo… Obcas lide pletou s Blankou, ale vesmes ma jmeno pozitivni ohlasy. A jestli daš i na vyznam jmen, tak Bianka ma moc hezkou charakteristiku :lol: takze hlasuji pro :pankac:

Také bych říkala Bibi. Navíc kdyby něco, tak lze z Bi-Anky udělat i Anku, Áňu :-D Záchranná varianta, pokud by dcera své jméno nesnesla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
12.4.17 18:48
@Adenka84 píše:
Mne osobne se nelibi. Jmenuje se tak kazda druha romska divka.Kdyz uz tak Blanka.. Ale je to vec nazoru. Kdyz se ti libi. Nedej na nazory ostatnich a pojmenuj tak sve ditko.

V romských jménech se nevyznám, tak nevím :) Jedinou spojitost jsem našla při googlování, že se snad nějaká romská miss jmenuje Bianka. Ale nevím, proč by to byl vlastně problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
12.4.17 18:49

@Žena Vlk to jo dobrý :palec: :lol: ani mě to nenapadlo :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
12.4.17 18:52

Bianka je italsky Blanka. Kamarádka je Blanka a její muž pojmenoval jejich květinářství Bianka. Ošlikvé to není :nevim:,romku s takovým jménem neznám(jen Žanety, Vanesy, Liliany…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.17 18:56

@Žena Vlk take pravda :). Za 4 roky jsem jinou Bianku nepotkala, takze az malou budes nahanet na hristi, jina Bianka k Tobe pravdepodobne nepribehne :lol: A co dat variantu dvou jmen? pokud si nejsi… Treba Bianka Anna, Bianka Ela apod?

• Citovat
  • Upravit
528
12.4.17 18:57

@axlpol Koukala jsem na původ, prý germánské, ale já tam rozhodně víc vidím ty „latinské“ kořeny od blanca. Koneckonců, je to fuk :-D Čoveče jo, Žanety a Vanesy mi přijdou typičtější, když to takhle píšeš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.4.17 18:57

*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
12.4.17 18:59
@Anonymní píše:
@Žena Vlk take pravda :). Za 4 roky jsem jinou Bianku nepotkala, takze az malou budes nahanet na hristi, jina Bianka k Tobe pravdepodobne nepribehne :lol: A co dat variantu dvou jmen? pokud si nejsi… Treba Bianka Anna, Bianka Ela apod?

Dvě jména se mi také líbí. Jediná věc - a sama sebe jsem překvapila, protože nejsem prototyp praktické osoby :-D - představuji si vyplňování úředních lejster, on-line nákupy letenek a podobně. Aby pak celý život neřešila, co má kam napsat, a jestli bude průšvih, když to nenapíše a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.4.17 19:02

@axlpol
Romske je vic Anna, Marie, Natalie to je u nich slyset casto.
Ale ja ty ohrane fraze je to Romske nesnasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.17 19:03

Chapu, ale myslim ze ve finale to v praxi problem nebude :) my mame kompromis, mala je krtena :lol: takze druhe jmeno nikde neuvadime ale teoreticky ho pouzivat muze. Krtiny tedy nemely tento duvod :lol:

• Citovat
  • Upravit
3596
12.4.17 19:07

Mě to zní jméno z inzerátu v rubrice erotické služby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
12.4.17 19:10

Pokud nebude holčička tmavovlasá a hnědooká… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
12.4.17 19:23
@Anonymní píše:
Ahoj,
Ja mam dcerku Bianku, takze za me krasne jmeno :P oslovujeme Bibi, Bíbo, Bibisku, Bibčo… Obcas lide pletou s Blankou, ale vesmes ma jmeno pozitivni ohlasy. A jestli daš i na vyznam jmen, tak Bianka ma moc hezkou charakteristiku :lol: takze hlasuji pro :pankac:

Já mám Blanku. Myslela jsem, že jsme retardi, když ji oslovujeme takhle :lol: Oslovujeme Bibo, Bibko, Bibísku, Bibibno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
12.4.17 19:26

Je to pekne jmeno, jako z Shakespeara :-)

A Blanca a Bianca - nevim, v cestine jsou si podobna, jinak Bianca x Blanche uz moc ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze