Jméno Aria

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35323
14.4.17 09:58

Nedala bych, nemohla bych na dite volat Arijko!… moc mi to pripomina Arijce… na TV nekoukam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
14.4.17 09:59

Mne se treba jmeno Ariel vzdycky libilo, ale zhnusil mi ho ten Ariel Castro :poblion:

Jinak kombinace tmavsi pleti a jmena Aria bych se nebala… ono kombinace tmave pleti a ceskeho jmena vyjde na stejno… jsme proste v Cechach no :(

Mne teda naskoci hned Hra o truny, ale co… navic ta Arya je statecna holka, takze co :)

Takze klidne ho dej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.4.17 10:10
@beruska9 píše:
Ariu ma znama :) I kdyz v zahranici…nez jsem to videla napsane, tak jsem se ji taky ptala na Game of Thrones, jak pise @Tarinka :D Mne se libi :D

Aria je v anglofonním prostředí vcelku běžné jméno (viz třeba seriál Pretty little liars), Arya je GRRM upravená verze, která měla znít „fantasy“. :mrgreen:

To jen pro zajímavost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.4.17 10:11

Aria je podle mě hezké jméno a má potenciál stát se další Miou nebo Zoe, tedy jmény, která nejdřív působila šíleně a teď se běžně dávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.4.17 10:17
@Tichošlápek píše:
Trochu bych se bála kombinace tmavší pleti a jména Aria. Zvlášť v Čechách. Jinak se mi to ale líbí

To je fuk, věř mi.
Pokud bude mít indické rysy, budou na ni někteří lidi koukat zvláštně, i kdyby se jmenovala Jana Nováková. :,(

Bohužel, když taková dívka nastoupí v tramvaji, tak si nenápadně pevněji chytnu kabelku. Prostě zkušenost.

Ale sama jsem to zažila i z druhé strany. Jeden můj blízký žije v Indii a když přiveze návštěvu, jde o zdvořilé slušné vzdělané lidi, kteří… všichni vypadají jako pan a paní Deziderovi ze Žižkova. Jako nikdy se nic nestalo, vidím, že jsou lidi jen ostražitější. Ale stejně je to nepříjemné. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
14.4.17 10:24
@Kelsey píše:
Mi se vic libi Ariel nebo Ria, ale i Aria je hezke, ale dala bych dve jmena.

Ria jako vložky? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
14.4.17 10:26
@mroe píše:
Nedala bych, nemohla bych na dite volat Arijko!… moc mi to pripomina Arijce… na TV nekoukam.

Taky tak. Arijko je teda děsné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
14.4.17 11:19
@Ice79 píše:
Ria jako vložky? 8o

Ne :roll: znam Isabellu Riu holcicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
14.4.17 11:22
@Aenne píše:
ARiel je andel, takze muže být tech asociaci klidne i víc, nejen prášek, ale i andel

Ja vim. U nas ma dcera přezdívku Arielka i kdyz se tak nejmenuje, jak se narodila dostala velkeho plysaka od manzelovych kolegu a na nem vysite Arielka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
14.4.17 11:24
@Kelsey píše:
Ne :roll: znam Isabellu Riu holcicku.

No jo, když ono je to táák strašně moderní. :D Každého věc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.4.17 11:25
@Ice79 píše:
Ria jako vložky? 8o

Vložky Ria neznám, ale to řada produktů se jmenuje podle ženských jmen. Zase bych to tak neprožívala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.4.17 11:27
@Ice79 píše:
No jo, když ono je to táák strašně moderní. :D Každého věc. :nevim:

Možná tě to překvapí, ale i jména Martina a Petra byla v šedesátých letech považované za „moderní výstřelek rodičů, kteří už neví coby a tak dávají ženské formy mužských jmen“. A otcům Petrušek a Martinek se smáli, že chtěli syna a je to vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
14.4.17 11:27
@Ice79 píše:
No jo, když ono je to táák strašně moderní. :D Každého věc. :nevim:

Nejde o moderni, nemoderni, kazdy ma pravo zvolit jmeno. Je to kazdeho vec. Jsou oohorsi dost horsi jmena a v CR celkem bezne, tradicni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
14.4.17 11:28
@Bábrdl píše:
Vložky Ria neznám, ale to řada produktů se jmenuje podle ženských jmen. Zase bych to tak neprožívala. :nevim:

Však říkám, každého věc. :nevim: Ono pojmenovat dítě tak, aby bylo pak se jménem spokojené, je i tak nadlidský úkol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
14.4.17 16:40

K cizímu příjmení moc pěkné :palec: :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze