Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Podívejte se na význam jména Aylin
Když pominu, že jsem četla aulin, přijde mi to jako jméno pro koně ![]()
@Anonymní píše: Více
moje neteř se tak jmenuje a ve Švýcarsku už dost dávné.
Moje dcera ma jméno podobné, jen první písmeno není A ale M. jméno se mi líbí, samozřejmě ho bude muset většinou slabikovat, ale to musí i ma dcera. Neboť často místo y píši i, i když tam je jasná anglicka výslovnost, tak lide 40+ s tím mají ještě problém. ale tady dlabikuje jména 70% mladých lidí.
@p.Zv. píše: Více
Ja ho čítam ako,,Ájlin”, ale v anglicky hovoriacich krajinách to bude asi,,Ejlin”
@Natalia761 píše: Více
Ze by tedy anglicky „Ejlin“? Rikam si, ze kdyz je turecke, tak ta vyslovnost muze byt pro Cechy neintuitivni…
@Anonymní píše: Více
To teda mate nejaky paradni kalendar!
Hodne kalendaru je dnes rozsirenych, jsou tam treba 3 jmena na den, ale jmeno Aylin jsem nikde zatim nevidela.
No proč by ne? Když by se to hodilo i k příjmení, které by samozřejmě nebylo ryze české…
I miminko s takovým jménem se může komukoliv narodit zrovna v Česku. ![]()
Mamka se asi dívá na turecký telenovely, ne?
Jméno je to celkem hezký a tady asi ne moc častý tak proč ne.
@Nikkiska píše: Více
No, za mě je určitě o mnohokrát hezčí, než třeba taková Theodora. ![]()
@Černá Madonna tak to určitě. Já zase nemám rada starý český jména končící na - slava a - míra. Brrr 😁
@Nikkiska píše: Více
A ty se jmenujes Theodora? Já jsem to asi prvně nepochopila, že to je tvoje jméno
mě nepřijde nijak špatný a oslovení Thea je naopak moc pěkný. Souhlas, že pro naše rodiče budeme my a naše jména vždycky nejkrásnější
![]()