Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Podívejte se na význam jména Aylin
@Anonymní píše: Více
Vidím ho snad poprvé v životě a je zajímavé. Nedala bych ho, ale zní hezky ![]()
Pěkne, se nedoporučila bych v ČR dávat. Naše děti nemaji česká jména, ale záměrně takova, aby se v ČR dobre cetla a vyslovovala, a presto to obcas působí komplikace, dcera je vyloženě nerada, když musi své jméno opakovat a vysvětlovat. U tohoto jména není šance, aby někdo hned věděl o jaké jméno jde, jak se píše, vyslovuje a jak oslovovat. Nositelce vy se to myslim brzo omrzelo kazdemu opakovat.
Hraju teď Baldurs gate a tam mě postava jmenem Aylin pořádně štve. Takže za mě nebrat ![]()
Mne sa toto meno velmi páči, aj som ho mala dlhú dobu v zozname. No potom som stretla mojho partnera, ktorý k tomu vôbec nemá vhodné priezvisko 🙈
Aylin neurazí a nenadchne. V kombinaci s českým příjmením je to tragédie
A to je holčičí nebo klučičí jméno? ![]()
Fakt to zní turecky a ne, nedala bych ho, ani holce, ani klukovi.
Jmeno pekne, ale nechtela byt mit jmeno, ktere musim porad nekomu vysvetlovat, jak se pise.
Aylin se používalo už v od roku 1945, ale bylo to mužské jméno. V dnešní době je to hlavně turecké jméno a vyjadřuje Měsíc. Pak se v ČR používá i Ayleen, které je odvozeninou z Evelíny.
@veria píše: Více
Ano. Nejznámější je asi Aylin Saranova, účastnice Survivor a Miss ČR.
Vůbec netuším co si pod tím jménem představt holku nebo kluka?
Ale třeba koně to jo, to by bylo takový hezký.
@Bytsamsebou píše: Více
Ok. Tyto porady vubec nesleduji, takze ji neznam.
Dobrý den,
co říkáte na jméno Aylin? Necekam miminko, ale ptam se ze zajímavosti, moje mamka teď o něm porad básni, tak by mě zajímal názor, zda byste někdo dal i českému miminku