Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Žádného neznám a ani se mi moc nelíbí. Je to jméno jak pro medvěda.
Me jednou na nájezdu na dálnici ptal polák kudy se jede na Bruno.
Mne to prijde jak pro teplouse, ale to bude tim, ze to mam asociovane s jednim filmem s Belmondem (nebo se pletu?)
Edit: nepletu se, Bruno Ferrari ![]()
Příspěvek upraven 18.06.18 v 23:24
Bruno Ferrari!
Jen radši negoogli, protože pak to jméno nedáš…
Taky se mi nelíbí.
Pro mě typu „matka ho nenáviděla“. omlouvám se. ![]()
Tvrdé, německé.. ale kdybyste pak měli holčičku, hezky by Vám k Brunovi šla Brunhilda. ![]()
@Premek_Orac píše:
Bruno Ferrari!
Jen radši negoogli, protože pak to jméno nedáš…
Ješišmarjá, jo!
Bruno Ferrari! ![]()
"Ženskáááá
, sundejte ze mě tu ženskou..
" ![]()
@sirikit Vidíš, a tenhle mi úplně vypadl. Já myslel toho z Vanesy. Belmondo borec! ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,jaký máte názor na toto jméno? Znáte nějakého nositele? Vím, že od něho nejde mnoho zdrobnělin, ale to se mi právě líbí. Já moc na ty zdrobněliny nejsem a velmi se mi líbí i to, že se oslovuje ve stejném tvaru, jako je znění jména. Líbil se nám i Daniel, jenže těch je teď opravdu dost. Také partner přišel s návrhem jména Eduard, ale já moc toho Edu nechci - Bruno je moje srdcovka. Ale komu jméno řekneme, tomu se nelíbí - tak nevím, dost ještě váháme.
Kamarádka má 1,5 roku starého chlapečka tohoto jména. Říkáme mu Bruníčku, Bruníku. Mně se to jméno líbí.
Příspěvek upraven 18.06.18 v 23:40
Film, u kterého pravidelně brečím smíchy. ![]()
A tak to by měl malej Brumďa zakladatelky ještě celkem dobrý. ![]()
Me se Bruno libi, a prave proto ze se mu neda to jmeno nijak komolit. Proste Bruno a je to. Malo je takovych, vetsina jich lidi porad komoli.
Jinak znama ma Bruna a rika mu Brumiku ![]()
Bruna má Krainová. Jinak bych ho dala spíš psovi. Takové divné jako Ivo.
Ahoj,
jaký máte názor na toto jméno? Znáte nějakého nositele? Vím, že od něho nejde mnoho zdrobnělin, ale to se mi právě líbí. Já moc na ty zdrobněliny nejsem a velmi se mi líbí i to, že se oslovuje ve stejném tvaru, jako je znění jména. Líbil se nám i Daniel, jenže těch je teď opravdu dost. Také partner přišel s návrhem jména Eduard, ale já moc toho Edu nechci - Bruno je moje srdcovka. Ale komu jméno řekneme, tomu se nelíbí - tak nevím, dost ještě váháme.