Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Bruno, Bruňousek, Bruňous. Všechno se dá komolit. Toho co jsme potkávali, byl pes. ![]()
@Verurizeckova píše:
Můj dědeček se jmenoval Bruno a byl to opravdu perfektní chlap, ale nějak si nedovedu představit pojmenovat tak dítě… Babička si z dědy vždycky dělala srandu, když byl protivný, že je to dědeček Bruneček mochomůrka jedovatáale milovala jsem ho opravdu moc. Byl to obrovský chlap, havíř, velké srdce… Moc ráda na něj vzpomínám
To je krásné.
![]()
Nwm jak vám, ale mě se jméno Bruno líbí.Škoda, že přítel Bruna nechce a schválil mi jen tvrdé Ruské jméno, ale to se mi taky líbí ![]()
Mne se Bruno libi moc. Eduard je taky hezky, ale Bruno se mi libi vic.
Znám 2 Bruníky. Jednoho má kámoška (není to Krainová) a druhý je u nás ve školce. Mě se to jméno líbí. Je nevšední ale po těchto dvou už se mi zažilo. Za mě jo! ![]()
myslím ,že v mládí by se mu moc nelíbilo, ale až bude starší tak asi ano.Na dospělého muže je Bruno hezké
, takže já bych asi dala toto ![]()
Máme taky syna (3r) Bruna, moc se nám jméno líbilo a hezky vyslovuje ![]()
Me se Bruno libi, take nad nim uvazuji kdybych mela chlapecka. Pokud se vam libi jdete do toho
ostatni si vzdy neco najdou, a nahodou tedka je jmeno Bruno stale castejsi, vraci se. ![]()