Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Damon mi jako první evokuje jméno pro psa ![]()
zase lidi, co se nespokojí s normálním jménem… i znám dost psů jménem Bruno…
Saša prosím, ale proč ne česky?
Mikolas je povolený? měl by být Nic(k)olas nebo Nikola, ne?
a o tom Christopherovi se snad už nebudu bavit vůbec.. JAK byste mu říkali!???
Příspěvek upraven 12.07.20 v 13:46
@Anonymní píše:
@Lucy75 asi hlavně damone
otázka zněla, jak byste říkali Christopherovi… ![]()
@Lucy75 píše:
otázka zněla, jak byste říkali Christopherovi…
Úplně vidím, jak ho babička nebo postarší sousedka oslovuje Krisíčku. ![]()
Příspěvek upraven 12.07.20 v 13:53
@Ms.Ragdoll píše: Úplně vidím, jak ho babička, nebo postarší sousedka oslovuje Krisíčku.
nebo Krisííí(ýýý) to je taky krása ![]()
Příspěvek upraven 12.07.20 v 13:54
@Ms.Ragdoll píše: Úplně vidím, jak ho babička, nebo postarší sousedka oslovuje Krisíčku.
Krisíček mě odboural…
![]()
@Stevia píše:
Jsem ráda, že jsme si dokázali děti pojmenovat bez internetu, kdo ví, jak by se dnes jmenovali. Alespoň se dnes můžou všude v klidu představit.Nelíbí se mi skoro žádné, ale na mém názoru nezáleží.
Tak to se může každý dítě v klidu představit, pokud to není dítě nějakého profláklého vrahouna. Mě se taky líbí málokteré jméno.
Z Vašeho výběru se nám nejvíce líbí Damon, Christopher, ( prostě Chris) dle našeho názoru lepší než Kristián, ( i když ani toto jméno není špatné) Jinak za nás navrhujeme ještě Denis, Max.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, co říkáte na jméno Damon? Nám s manželem se moc líbí, a k příjmen se k nám skvěle hodí. Přemýšlíme ještě mezí druhým jménem, líbí se nám bruno, christopher, sascha, mikolas. Které se k němu hodí?
A to dítě vám udělalo co??? ![]()
Dokážete si představit, že s tím jménem bude každý den chodit ven? A co když to bude těžký introvert?
Vy byste chtěla být Carmen, Mercedes nebo tak??? Žijeme v Čechách. ![]()
Jasně, dítě může jít studovat ven a pak tam zůstat, ale existuje tuna variant jmen, které jsou v Čechách normální a venku se používají také.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, co říkáte na jméno Damon? Nám s manželem se moc líbí, a k příjmen se k nám skvěle hodí. Přemýšlíme ještě mezí druhým jménem, líbí se nám bruno, christopher, sascha, mikolas. Které se k němu hodí?
To jako ty fixní rovnátka Damon?
![]()
@Ms.Ragdoll píše: Úplně vidím, jak ho babička nebo postarší sousedka oslovuje Krisíčku.Příspěvek upraven 12.07.20 v 13:53
Nebo Ferdo.
Nebo tohle, to by bylo FAKT originální ![]()
https://in.linkedin.com/in/sushilkundu
Jako ten seriál jsem v pubertě žrala, ale nikdy by mě nenapadlo takto pojmenovat dítě v ČR. Není od věci zmínit, že než se chlapec dostane do puberty, tak ten seriál už bude dávno pasé a jeho vrstevníci si ho nebudou spojovat se sexy upírem, ale bude to jen kluk s divným jménem.
Taky to většina lidí nebude vyslovovat “Dejmn”, ale tak jak to čtou. Takový Damon Vomáčka…no to potěš koště.
Ale tak pokud jste tak moc odhodlaní vyjít z davu, třeba Mikolaj je jméno, které jsem slyšela už u pár lidí (takže v ČR asi povolené) a moc se od Mikolase neliší.
@lachtanice86 ne