Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj
, nemůžeme se rozhodnout, poradíte? Příjmení není české.
Děkuji za každý váš názor.
Tezka volba. Mi se libi obe stejne.
Ale kazdeho Damiana v okoli mam spojeneho, ze je nedobry, divoky. A v romanech casto ctu, ze knez Damian 😀.
Znam nekolik Robinu a to jsou sikovni, okati kluci.
Ten nejstarsi je uz sexy mlady chlap 🙈 😂.
Tak ja hlasuji pro Robina.
Robin..
nemám ráda jména která se nedají zkracovat..a říkat někomu Dami..mi nejde přes pusu..
@stinga píše:
Robin, Damián je divné jméno tak do seriálu
tož z Milagros ne
![]()
Ideální je, představit si dítě jako čtyřicetiletýho váženýho managera nebo lékaře, jak se tím jménem představuje…Co je roztomilý v dětství, to je u dospělého na pováženou…
Robin, nevím jak v ČR, ale zde v Holandsku jsem to jméno občas slyšela u kluků. Dokonce i u holek, u dcery ve skupině jsou 2 se jménem Robin.
Tyjo, nevím.
Robin se mi osobně líbí ještě míň, takže z těhle dvou Damian. Toho chtěl dát manžel, ale mně se to nějak nezdá, je mi něčím nesympatický, asi jako Denis, nevím proč. ![]()
@Liiia píše:
Ahoj, nemůžeme se rozhodnout, poradíte? Příjmení není české.
Děkuji za každý váš názor.
Bože Damiana Omena fakt, ne, je to hrdina pár dost hnusných hororů, jako vtělení antikrista na zemi..takový hezký chlapeček, pak mládenec má vyhubit celé lidstvo..takže symbol zla.
@Liiia no Damian byl náš kocour a Robin teplý kolega z práce (takovej ten co je echt na první pohled poznat). Nic proti gayum, ale snad radši ten Damian ![]()
@lilith1 tak to nemůžeš brát..
každý má nějaké jméno spojené s někým hnusným..jméno za to jaký je člověk, nemůže..
podívej kolik lítá na světě Adolfů ![]()