Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jako asi jo..asi u ní zůstaneme 😅 asi až moc přemýšlím nad tím 🙈 😁..
Jeste muzete zvazit treba Eleanoru, to se mi zda zajimave a mene tradicni a beztak muze byt Ela, Elinka ![]()
Elena už se nám zdá moc taková tvrdá..to Elen je takové něžnějši 😅 🙈
Elena je v kalendáři. Taky jí říkáme Elenko, Elo, Eli když byla miminko tak jí sourozenci říkali Elíčko.
@unuděná píše:
Dala bych Elena, ktere je snad dokonce i v kalendari
Ze jo. Elen je proste jenom jedna, chuda venkovska divka s hudebnim talentem, ktera okouzlila milionare ![]()
Elena je hezky jmeno.
Elen - to je takové useknuté, Ella/Ela je strašně profláknuté a ani se mi to nelíbí, dala bych Elenu.
Nemohli byste vymyslet něco méně ohraného než je milióntá Ellenka?
Elenka je jediné co nás okouzlilo.. takže nic jiného už není pro nás to pravé 🙄 😍.. necháme Elen ♥️️ blonďatá krásná holčička 😅 😍 každopádně vám děkuji za názory
@Anonymní píše:
Elenka je jediné co nás okouzlilo.. takže nic jiného už není pro nás to pravé 🙄 😍.. necháme Elen ♥️️ blonďatá krásná holčička 😅 😍 každopádně vám děkuji za názory
Vždyť je to strašně useknuté nebo jak jméno pro chlapa, přimlouvám se za Elenu a pokud věříte na karmickou zátěž jmen, tak Elena je z hlediska karmy naprosto super. Třeba na Modrém koníkovi je výčet jmen a k tomu něco napsané z hlediska právě karmy. Koukni na to, co tam píší o Eleně.
@Anonymní píše:
Elen jsou mimo jine probioticke tampony pro zeny
a skutecne to zni useknute. Navic k prijmeni typu Vesela to zni lepe v plnem tvaru.
@Anonymní píše:
Elen ♥️️ je krásné a elegantní Elena mi zní tvrdě a připomíná mi to spíš, jak Alena 🙄
Holky vůbec se nemůžeme rozhodnout..jestli dát jméno Elen..nebo mě ještě napadlo Ella..jako stejně říkáme pořád už teď bříšku Elenka, Elinka ???? se dvěma L jsme právě nechtěli tak jsme si řekli jednoduše Elen..ale teď to ve mě pořád tak hlodá ????
.. stejně ji i tak můžeme říkat Elo, Eli..že?
.. příjmení máme normálně české právě.. končící na elá..
..jaké se vám víc libi?