Jméno pro kluka Hugo nebo Kvído?

38
3.7.20 20:14

Jméno pro kluka Hugo nebo Kvído?

Maminky, hledáme vhodné jméno pro našeho kloučka a nemůžem se dohodnout. Přitel chce bud Huga nebo Kvida. Mĕ se zas víc libí Jakub.Na jednu stranu bych chtĕla jméno který nemá každý, ale zas aby to nebylo hrozný jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12503
3.7.20 20:16

@Jaja30
Ani jedno, za mě jedna z nejhorších možných klucicich jmen, Jakub je oblíbený, ale mně se nelíbí ani to. Nicméně je to normální jméno, nic proti ničemu. Pradeda se jmenoval Jákob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
3.7.20 20:16

Z těchto 3 jmen se mi nejvíc líbí ten Jakub. Hugo a Kvido mi přijdou jak pro psa. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
3.7.20 20:20

Jakub je moc krásné jméno :* Hugo ani Kvído nee, neobvyklá jména jsou fajn, ale tyhle jsou fakt ošklivá :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
3.7.20 20:22

Z vlastní zkušenosti… Se jménem Hugo nebo Kvido si dost užije.
Moji rodiče taky chtěli být originální. Dodnes svoje jméno nemám ráda. A ve škole, dala bych všechno za to, abych byla čtvrtá Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
3.7.20 20:26

Hugo a Kvido mi vzdycky prislo strasne smesny, ani nevim proc. Jako dospela bych se jim samozrejme nesmala, ale deti dokazi byt zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
3.7.20 20:30

Kamarádka má Huga a divné mi to nepřijde :-). Co udělat kompromis a dát jména dvě? Třeba Jakub Hugo / Jakub Kvido?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.7.20 20:32

Jakub je trapná davovka a ty dvě? Jako vtip dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523

Jednoho Huga potkávám občas ma hřišti. Maminka na něj volá Hugi, Huginku. Mně se to nelíbí, je to hrozně neznele, nejde tomu rozumet. Dost dlouho mi trvalo, než jsem pochopila, jak se kluk jmenuje. Myslela jsem že Jakub, znělo to podobně (Kubi, Kubinku). Kuba je super, Kvido děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková

V posldnich dnech jsou tu 2 diskuze o neobvyklych jmenech. Dnes uz deti nejsou zle a neobvykla hmwna uz skoro nejsou. Jestli chces neobvykle, tak nedavej Jakuba, ten je stabilne v top 10. Za mne Kvidouš :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1091
3.7.20 20:33

Obě jména mi přijdou hrozná. Kdyby nebylo zbytí, tak ten Hugo, ale dala bych toho Jakuba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
3.7.20 20:35

Znám pár párů, co má Huga…za mě raději Hugo, Kvído je horší než Quentin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.7.20 20:36

Mame ve skole Huga. Je to hezke, charismaticke a neokoukane jmeno. A nikdo s nim nema zadny problem. Takhle omezeni jsou pouze dospeli. Dokud nenakazi sve deti, tak nic neresi.
Kazde dite je zrcadlem rodice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.7.20 20:37

@PenelopaW vážnĕ a jak mu řikaji zdrobnĕle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
3.7.20 20:43

Ja tedy tentokrát půjdu asi proti proudu. Hugo i Kvido za mě úplně v pohodě. Neshledavam na nich nic divného. Hugo je navíc mezinárodní. Kubíků je mraky. Jméno je na nic, když ztrácí rozlišovací funkci.

Jsem odpůrce dvou jmen, k čemu to jako je? Vy, kteří jste dětem dali dvě jména, to na děti voláte oběma jmény (dlouhé), nebo pokaždé jiným (zmatek, chudák dítě) nebo jen jedním z těch dvou (pak nechápu, proč má i to druhé)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze