Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mně se líbí a i znám chlapecka
ještě se mi líbí obdobne Hynek ![]()
Jezevčík z ordinace
Ale jinak to není tak špatné jméno. Na živo žádného neznám.
Normální? Uf
Nedala bych ani náhodou, přijde mi to strašné. Znala jsem jednoho, co se jmenoval Česnek Čaněk, rodiče měli smysl pro humor…
Za kluka š přimlouvám, dejte mu jiné jméno.. ![]()
@Anonymní píše:
Normální? UfNedala bych ani náhodou, přijde mi to strašné. Znala jsem jednoho, co se jmenoval Česnek Čaněk, rodiče měli smysl pro humor…
Za kluka š přimlouvám, dejte mu jiné jméno..
Oprava - Čeněk Čaněk
Ty automatické opravy jsou zlo ![]()
Jo přesně to jsem mu říkala, že je to jak na jezevčíka 🤣 u nás holt Adam nebo Vojta neprojde… Jinak k příjmení se hodí, cesnekovi nejsme
Hynek je taky super!!
Ty jo vidím že jsem dala úvodní příspěvek anonymne, to nebyl úmysl.
Mi se nelibi. Ani Hynek neni muj salek kavy.
Ale radeji ten Hynek.
Mně se Čeněk moc líbí… Nám se bohužel toto jméno nehodilo k příjmení, ale jinak by byl určitě v užším výběru
Edit: A Hynek taky super
Příspěvek upraven 09.07.20 v 17:03
A jaká zajímavá jména co nemá každý druhý se líbí vám? Jinak je mi jasný že vždycky bude někdo komu se líbí a komu ne
Pěkný. Alespoň originální, nemusí být každý Sebastián, Tobiáš, Matyáš, Jakuboubek a Tomášek.
Nelibi
čenda byl nas papousek. hynek je o fous lepsi. ale ja bych tak svoje dite nepojmenovla, jake jsou dalsi navrhy?
Holky co říkáte na jméno Čeněk? Manžel trvá na tom, aby jméno nebylo moc časté a bylo „zajímavé“ a upřímně, toto sice není pro mě nijak top jméno, ale aspoň je v rámci možností normální. Na rozdíl od jiných jeho návrhů
co na to říkáte? Máte doma, nebo znáte?