Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já tak pojmenovala kocoura, líbilo se mi to jméno díky seriálu Bylo nás pět.
Nelíbí, jak mu chcete rikat jako malému? Čeníku? To je jak čuník… Jake mel dalsi navrhy chlap
Čenda je můj strejda. Pěkné, netradiční jméno.
Na každé jméno se najde nějaká zdrobnělina. Pokuď se vám oběma líbí a hodí se k příjmení tak bych ho dala ![]()
Tvar čeník jsem ani neslyšela 😂 asi Čenda? Nebo prostě základní tvar, já nejsem moc na zdrobnelinky… Z chlapovych návrhů třeba Egon nebo Edgar, to jako neprojde přes mě tyhle magoriny 🤦
@Barbboraaa píše:
Tvar čeník jsem ani neslyšela 😂 asi Čenda? Nebo prostě základní tvar, já nejsem moc na zdrobnelinky… Z chlapovych návrhů třeba Egon nebo Edgar, to jako neprojde přes mě tyhle magoriny 🤦
To jo, Edgar
To bych raději dala toho Čenka, je to docela hezký…
@jamik1416 no že jo 😂 bohužel musím jít cestou menšího zla 🤦 🤣
Mě se Čeněk líbí ![]()
I navrhovaný Eduard by byl fajn.
Hynek vůbec, ale to je protože máme dva exempláře v rodině a příliš se „nepovedli“.
Nelíbí ![]()
Znám jen jednoho nositele tohoto jména. V příjmení má další 2 písmenka s háčkem a vyslovit jeho celé jméno je hotový jazykolam ![]()
Cendu jsme měli pro první těhotenství, které teda nedopadlo, ale mě se to líbí.
Nebo co Edvard, Vilém, Zbyněk, Zbyšek, Zikmund, Vavrinec, ivan, Oldřich?
Já jsem spíše na ta tradicní jména. Oba kluci jsou v top 20 jmen. Ale Čeněk se mi vyloženě líbí. Až mě to samotnou překvapilo. Skoro bych muze tvého pochválila za bezva napad ![]()
Já bych ho nedala, nelíbí se mi. Nemám moc ráda jména s háčky a tady jsou hned 2.