Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky díky, vypadá to že u toho Čeňka fakt zůstaneme. A asi si můžu gratulovat že to není ten Rasputin 😂 😂 😂 😂
@Barbboraaa píše:
Holky díky, vypadá to že u toho Čeňka fakt zůstaneme. A asi si můžu gratulovat že to není ten Rasputin 😂 😂 😂 😂
No právě, všechno je relativní ![]()
Ten Putík je fakt bomba
@p.Zv. Co dalšího tvůj manžel navrhoval? ![]()
@Barbboraaa píše:
No vidíš
, stačí se na to podívat z jiného úhlu pohledu. Ne vážně Čeněk je fajn jméno. Putík je nejvíc!
@lamicina @Moringa @Barbboraaa no prave… Putík, Puťka nebo Ras… to nechces… Holky, ja se stydim, ja uz dalsi rikat nebudu
jeste jen rychle zminim, ze holcicku chtel nejdriv Noru. Jenze at je to sebevic jednoduche a zaroven elegantni jmeno (jako jo, to uznavam), tak proste v ceskem prostredi si nedovedu predstavit Norinku poslat na zakladni skolu
nastesti teda nejsme Liškovi
A presne, jak psala @Barbboraaa ja se jmenovat nejak exoticky, tak se nejspis uz v detstvi hodne uzavru do sebe. Rozhodne by mi to teda nepomohlo prorazit…
Dej Čeňka, je to hezký jméno, nebyl to náhodou ten supr klučík z fotrova deníku?
@p.Zv. píše:
Jee, kdyby muj manzel navrhoval takova jmena, tak si jdu gratulovat. Par tydnu se drzel Rasputina. Dlouho jsem myslela, ze si dela legraci a neresila jsem to. Nedelal.![]()
![]()
jo a miminku se pry da rikat Putíku
![]()
Tak to máš náročný… Já přišla s tim, že není špatné jméno Rafik…a bylo mi sděleno, že když to budou dvojčata, tak druhý bude Hafík… Společně jsme se zasmáli a nechali to být… ![]()
@DoktorkaZorkaHorká a Rafika jsi chtela jake jmeno? Existuje vylozene Raf? Ja vim o Rafikovi, ktery je Rafael.
@Barbboraaa píše:
@Platanka z toho bych vybrala toho Viléma. Ten se mi líbí a i jsme seno něm bavili, ale nějak couvá 🙄
Hynek se mi líbí a přijde mi i „normálnější“ než Čeněk ale na to muž argumentoval že je jí h teď taky cimdal víc.
Jako s ním to není lehký, trvá na tom že „zajímavý jméno“ mu v životě pomůže, což já si nemyslím, protože hrozně záleží na povaze. Já kdybych se jmenovala Kunhuta tak se jdu zabít a rozhodně v životě víc neprorazim. Mě osobně se hodně líbí Kryštof, Kristián, Jonáš, Jáchym… Ani to si nemyslím že jsou nějak tuctova jména a ani by se nestyděl se někde představit 🤦 ale je fakt že Čeněk mi nějak nevadí a ve výsledku mi přijde hezký
Znám jen jednoho 80-letého Čendu, nikdy jsem neslyšela, že by ho oslovili jinak.
Jeho otec byl Vincent, varianta, která se mi líbí o něco víc.
Máme Jáchyma. Před 8 lety na nás všichni koukali, jako že jsme spadli z višně a co je to za hloupou exotiku. „Do roka a do dne“ se jméno dostalo do TOP20.
V synově třídě teď jsou dva Jáchymové, ale jen jeden Honzík, jeden Petr, jeden Tomáš.
Druhý syn je Matěj - jméno, které se v mém okolí nevyskytuje. A ejhle, podle statistik desáté nejčastější!
Napadá mě ještě Matouš, nyní se objevuje jen málo a přitom jde o krásné a kdysi běžné jméno.
@demian píše:
Napadá mě ještě Matouš, nyní se objevuje jen málo a přitom jde o krásné a kdysi běžné jméno.
Ja Matouse znam a myslela jsem si, ze ted jede s vlnou Matyasu, Tobiasu, Tadeasu, Eliasu atd. Ale na statistiky jsem nekoukala, takze nevim.
@p.Zv. píše:
@DoktorkaZorkaHorká a Rafika jsi chtela jake jmeno? Existuje vylozene Raf? Ja vim o Rafikovi, ktery je Rafael.
Rafik… krátce…ale to bylo jen momentální pominutí smyslů ![]()