Jméno Čeněk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4155
7.9.20 15:35

@boball běžně Sigi, při napomenutí celým jménem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
7.9.20 15:36

@Murka tak to zas tak hrozně nezní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
7.9.20 18:16

@p.Zv. putiku 😂 😂 😂 😂 😂 😂 umírám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
7.9.20 18:19

Holky díky, vypadá to že u toho Čeňka fakt zůstaneme. A asi si můžu gratulovat že to není ten Rasputin 😂 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
7.9.20 18:32
@Barbboraaa píše:
Holky díky, vypadá to že u toho Čeňka fakt zůstaneme. A asi si můžu gratulovat že to není ten Rasputin 😂 😂 😂 😂

No právě, všechno je relativní ;)
Ten Putík je fakt bomba :palec: :mrgreen: @p.Zv. Co dalšího tvůj manžel navrhoval? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
7.9.20 19:14
@Barbboraaa píše:
Holky díky, vypadá to že u toho Čeňka fakt zůstaneme. A asi si můžu gratulovat že to není ten Rasputin 😂 😂 😂 😂

No vidíš :mrgreen:, stačí se na to podívat z jiného úhlu pohledu. Ne vážně Čeněk je fajn jméno. Putík je nejvíc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
7.9.20 23:18

@lamicina @Moringa @Barbboraaa no prave… Putík, Puťka nebo Ras… to nechces… Holky, ja se stydim, ja uz dalsi rikat nebudu :mrgreen: jeste jen rychle zminim, ze holcicku chtel nejdriv Noru. Jenze at je to sebevic jednoduche a zaroven elegantni jmeno (jako jo, to uznavam), tak proste v ceskem prostredi si nedovedu predstavit Norinku poslat na zakladni skolu :nevim: nastesti teda nejsme Liškovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
7.9.20 23:22

A presne, jak psala @Barbboraaa ja se jmenovat nejak exoticky, tak se nejspis uz v detstvi hodne uzavru do sebe. Rozhodne by mi to teda nepomohlo prorazit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42502
7.9.20 23:52

Dej Čeňka, je to hezký jméno, nebyl to náhodou ten supr klučík z fotrova deníku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.20 08:38
@p.Zv. píše:
Jee, kdyby muj manzel navrhoval takova jmena, tak si jdu gratulovat. Par tydnu se drzel Rasputina. Dlouho jsem myslela, ze si dela legraci a neresila jsem to. Nedelal. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo a miminku se pry da rikat Putíku :mrgreen: :mrgreen:

Tak to máš náročný… Já přišla s tim, že není špatné jméno Rafik…a bylo mi sděleno, že když to budou dvojčata, tak druhý bude Hafík… Společně jsme se zasmáli a nechali to být… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
8.9.20 08:52

@DoktorkaZorkaHorká a Rafika jsi chtela jake jmeno? Existuje vylozene Raf? Ja vim o Rafikovi, ktery je Rafael.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
8.9.20 08:57
@Barbboraaa píše:
@Platanka z toho bych vybrala toho Viléma. Ten se mi líbí a i jsme seno něm bavili, ale nějak couvá 🙄
Hynek se mi líbí a přijde mi i „normálnější“ než Čeněk ale na to muž argumentoval že je jí h teď taky cimdal víc.
Jako s ním to není lehký, trvá na tom že „zajímavý jméno“ mu v životě pomůže, což já si nemyslím, protože hrozně záleží na povaze. Já kdybych se jmenovala Kunhuta tak se jdu zabít a rozhodně v životě víc neprorazim. Mě osobně se hodně líbí Kryštof, Kristián, Jonáš, Jáchym… Ani to si nemyslím že jsou nějak tuctova jména a ani by se nestyděl se někde představit 🤦 ale je fakt že Čeněk mi nějak nevadí a ve výsledku mi přijde hezký

Znám jen jednoho 80-letého Čendu, nikdy jsem neslyšela, že by ho oslovili jinak.
Jeho otec byl Vincent, varianta, která se mi líbí o něco víc.

Máme Jáchyma. Před 8 lety na nás všichni koukali, jako že jsme spadli z višně a co je to za hloupou exotiku. „Do roka a do dne“ se jméno dostalo do TOP20.
V synově třídě teď jsou dva Jáchymové, ale jen jeden Honzík, jeden Petr, jeden Tomáš.

Druhý syn je Matěj - jméno, které se v mém okolí nevyskytuje. A ejhle, podle statistik desáté nejčastější!

Napadá mě ještě Matouš, nyní se objevuje jen málo a přitom jde o krásné a kdysi běžné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.9.20 08:58

Me se libi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
8.9.20 09:31
@demian píše:
Napadá mě ještě Matouš, nyní se objevuje jen málo a přitom jde o krásné a kdysi běžné jméno.

Ja Matouse znam a myslela jsem si, ze ted jede s vlnou Matyasu, Tobiasu, Tadeasu, Eliasu atd. Ale na statistiky jsem nekoukala, takze nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.20 09:54
@p.Zv. píše:
@DoktorkaZorkaHorká a Rafika jsi chtela jake jmeno? Existuje vylozene Raf? Ja vim o Rafikovi, ktery je Rafael.

Rafik… krátce…ale to bylo jen momentální pominutí smyslů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze