Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chci se zeptat jestli se Vám líbí jméno Darina, jmenuji se tak a to jméno nasnáším
. Nenávidím se představovat, protože nevím jak se představit, Darina je takové hrozně tvrdé a Darča se mi nelíbí.. Líbí se mi celkem když mě lidi oslovují Dari, ale to je tak všechno..
Ja jsem Darja a libi se mi to. Ale Darina by se mi taky nelibilo. Kdyz mi nekdo rekne Darinko, tak rikam, ze je to jine jmenon ![]()
Jinak mi rikaji Darjo, Dari, Daru, Darunko. Nesnasim Darco, Darko, Darjenko, Darinko.
@ina462
Nelíbí. Ale já mám třeba jméno, které se mi v základním tvaru vlastně líbí, ale má pro změnu zase jednu dost ustálenou formu a tu nesnáším ![]()
@omites píše:
Ja jsem Darja a libi se mi to. Ale Darina by se mi taky nelibilo. Kdyz mi nekdo rekne Darinko, tak rikam, ze je to jine jmenon
Jinak mi rikaji Darjo, Dari, Daru, Darunko. Nesnasim Darco, Darko, Darjenko, Darinko.
Přesně noo, taky nesnáším když o mně někdo mluví jako o Darce, nebo mě osloví Darko ![]()
Darina je fajn
lze říkat Dari, Dájo, Darčo, Ino.. pokud ho nesnášíš, tak je zkratka Ina, znám Alexandru, která zakázala jí říkat Sašo, prostě to nesnáší, je pro všechny Alex
takže jaký si to uděláš, takový to máš
a taky znám Markétu, která si tvrdošíjně říká Iveta ![]()
Mě přijde Darina taky tvrdé, ale není to vůbec škaredé jméno. Ale víc se mi třeba líbí Darja ![]()
Mně se Darina moc líbí, znám jednu krásnou holku toho jména a dokonce jsem nad tímto jménem uvažovala pro své dítě, ale nakonec je to kluk
Žádné tuctové jméno ani módní výstřelek ![]()
@TinaAn něco maličko - víc - osobního -
fakt nechci tojméno znevažovat, mně se moc líbí, třeba v tom má prsty i Darinka Rolincová
bývala to za mne hvězda
-
ALE náš pejsek z útulku měl být původně Rocky, leč když jsme ho s dcerkama poprvé viděly a byl tak brutálně tmavě šedý a fakt tmavý, tak byl pro nás okamžitě DARK a od té doby mu říkáme po domácku nakonec Darino
![]()
Na mě je to jméno trochu tvrdé, ale neříkám, že je nehezké
Samozřejmě ho mám hodně spojené s Darinou Rolincovou.
Mně se líbí moc. Jak píše Tina, taky bylo ve výběru pro holku, ale nakonec dva kluci ![]()
Nelibi, prijde mi hrozne tvrde a bohuzel ho mam spojene s vyplastikovanou Rolincovou…