Jméno Erik

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.3.14 16:44

Díky holky, hned mám lepší pocit ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
1.3.14 16:45
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je tady vůbec některá, které se líbí jméno Erik? Mě se teda líbí hodně, ale spíš se setkávám s tím, že se jméno nelíbí :( Je mi jasné, že je hlavní že se líbí nám, ale i přesto by mě potěšilo přečíst si, že se to jméno líbí i někomu jinému než mě :lol: prosím pochopte anonymitu, ale je překvapením pro všechny jaké jméno pro mimi vybíráme, děkuji ;)

mi se nelíbí - ale to hlavně proto, že s nim mam spodobněné konkrétní lidi. Ale jinak dejte to, co se líbí vám, jaképak ohledy na okolí ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
1.3.14 16:51

Mě se nelíbí. Ale z toho důvodu, že se s tímto jménem u nás ve městě vyskytovala jistá sorta spoluobčanů. Prostě mi je to připomíná, ale toť jen můj subjektivní pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
1.3.14 16:51

@martina.se díky právě jsem přemýšlela jak to slušně napsat abych se někoho nedotkla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.14 16:54

Mam ho doma, v okoli to jmeno mam jen jednou (a to se tak dotycny vlastne nejmenuje, jen si zjednodusil sve cizi jmeno.)

Mne se libi moc. Ale proto jsem ho dala :-)

A anonymne z osobnich duvodu. An12

• Citovat
  • Upravit
Katii
1.3.14 17:02

Taky jsme chteli Erika, ale nikomu se to nelibilo a navic bych nevedela, jak jinak mu rikat, na Erisku bych byla asi alergicka… Tak mame Kajika - po tatinkovi. Ale jinak Erik se mi moc libi:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.14 17:03

Holky tuš :mrgreen: jak jsem psala v uvodním příspěvku, spíš jsem chtěla názor těch, co se jim taky líbí ;) to že je to jméno jakési menšiny, to mi radost nedodá ;)

• Citovat
  • Upravit
Katii
1.3.14 17:06

Jo taky mi rikali, ze je to jmeno jakesi mensiny, ale moje laska ve skolce byl Erik a byl to francouz, takze mne to tak neprijde. Navic kdyz uz se tak bude jmenovat vase mi inko, tak to budou brat zase jinak:) na prvnim misfe je miminko a pak nekde jmeno

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.14 17:11

Ja se priznam, ze ani nevim, jaka jmena u tehle mensiny frci :nevim: Taky mne to ted teda zarazilo. :nevim: U nas se s tim tezko smirovali mi rodice, jinak mam reakce jen hezke. Starsi dcera ma taky „kralovske“ jmeno, chci, aby to hezky znelo. Muj druhy vyber byl Richard.

An12

• Citovat
  • Upravit
3300
1.3.14 17:13

Mám bratrance Erika a jméno se mi líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
1.3.14 17:15
@Anonymní píše:
Holky tuš :mrgreen: jak jsem psala v uvodním příspěvku, spíš jsem chtěla názor těch, co se jim taky líbí ;) to že je to jméno jakési menšiny, to mi radost nedodá ;)

tyjo bud ráda že to víš dopředu :D my dali Nicol, pracně sme vybírali a byli spokojeni, že se shodneme…přijela jsem z porodnice, vzala kočárek, vyšla ven a na náměstí mi hned jedna " tmavá " spoluobčanka vrazila facku větou, kterou volala na své dítě : " Nikolo pojd sem dělej, Nikolo "…a nestalo se to jednou :roll: no a co jsem mohla nadělat :mrgreen: stejně se furt uklidnuju, že máme přeci jen Nicol :D a ne NIKOLU :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.14 17:18

An 12,můj další výběr byl taky Richard, koukám že máme podobný vkus :lol: to by mě zajímalo, jak se jmenuje ta tvá dcera ;) zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
3051
1.3.14 17:20

Mně se líbí! je takové jedinečné. Mám ale Vojtu! Tady v okolí taky jedinečné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.14 17:21

Nicolin, já zas slyšela že v menšině frčí spíš Vanesa či Denis ;) nevím, ale nějak jejich statistiku jmen nesleduji ;)

• Citovat
  • Upravit
140230
1.3.14 17:22

Mě se líbí, ale mělo by sedět k příjmení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat