Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je tady vůbec některá, které se líbí jméno Erik? Mě se teda líbí hodně, ale spíš se setkávám s tím, že se jméno nelíbíJe mi jasné, že je hlavní že se líbí nám, ale i přesto by mě potěšilo přečíst si, že se to jméno líbí i někomu jinému než mě
prosím pochopte anonymitu, ale je překvapením pro všechny jaké jméno pro mimi vybíráme, děkuji
mi se nelíbí - ale to hlavně proto, že s nim mam spodobněné konkrétní lidi. Ale jinak dejte to, co se líbí vám, jaképak ohledy na okolí
![]()
Mě se nelíbí. Ale z toho důvodu, že se s tímto jménem u nás ve městě vyskytovala jistá sorta spoluobčanů. Prostě mi je to připomíná, ale toť jen můj subjektivní pocit…
@martina.se díky právě jsem přemýšlela jak to slušně napsat abych se někoho nedotkla ![]()
Mam ho doma, v okoli to jmeno mam jen jednou (a to se tak dotycny vlastne nejmenuje, jen si zjednodusil sve cizi jmeno.)
Mne se libi moc. Ale proto jsem ho dala ![]()
A anonymne z osobnich duvodu. An12
Taky jsme chteli Erika, ale nikomu se to nelibilo a navic bych nevedela, jak jinak mu rikat, na Erisku bych byla asi alergicka… Tak mame Kajika - po tatinkovi. Ale jinak Erik se mi moc libi:)
Holky tuš
jak jsem psala v uvodním příspěvku, spíš jsem chtěla názor těch, co se jim taky líbí
to že je to jméno jakési menšiny, to mi radost nedodá ![]()
Jo taky mi rikali, ze je to jmeno jakesi mensiny, ale moje laska ve skolce byl Erik a byl to francouz, takze mne to tak neprijde. Navic kdyz uz se tak bude jmenovat vase mi inko, tak to budou brat zase jinak:) na prvnim misfe je miminko a pak nekde jmeno
Ja se priznam, ze ani nevim, jaka jmena u tehle mensiny frci
Taky mne to ted teda zarazilo.
U nas se s tim tezko smirovali mi rodice, jinak mam reakce jen hezke. Starsi dcera ma taky „kralovske“ jmeno, chci, aby to hezky znelo. Muj druhy vyber byl Richard.
An12
@Anonymní píše:
Holky tušjak jsem psala v uvodním příspěvku, spíš jsem chtěla názor těch, co se jim taky líbí
to že je to jméno jakési menšiny, to mi radost nedodá
tyjo bud ráda že to víš dopředu
my dali Nicol, pracně sme vybírali a byli spokojeni, že se shodneme…přijela jsem z porodnice, vzala kočárek, vyšla ven a na náměstí mi hned jedna " tmavá " spoluobčanka vrazila facku větou, kterou volala na své dítě : " Nikolo pojd sem dělej, Nikolo "…a nestalo se to jednou
no a co jsem mohla nadělat
stejně se furt uklidnuju, že máme přeci jen Nicol
a ne NIKOLU ![]()
An 12,můj další výběr byl taky Richard, koukám že máme podobný vkus
to by mě zajímalo, jak se jmenuje ta tvá dcera
zakladatelka
Mně se líbí! je takové jedinečné. Mám ale Vojtu! Tady v okolí taky jedinečné!
Nicolin, já zas slyšela že v menšině frčí spíš Vanesa či Denis
nevím, ale nějak jejich statistiku jmen nesleduji ![]()
Díky holky, hned mám lepší pocit