Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky, máte doma nebo znáte holčičku Samanthu a jak jí říkáte??
![]()
Ahoj, neznam
Ale ja bych kdybych mela ji rikala Sam, Samanto, Samí…
@Lucuska01 píše:
Ahojky, máte doma nebo znáte holčičku Samanthu a jak jí říkáte??![]()
Nemáme, ale jméno je to pěkné, když se teda hodí k příjmení
A teď odpověď na dotaz..A říkala bych jí asi Sami nebo Maty a tak..Jako dalo by se jí říkat určitě i Máťo, ale mě se nelíbí, když se ty cizí jména komolí po česku ![]()
Neznám, asi bych ji říkala Sam, sami
Ale já osobně bych nedala takové jméno, zvlášť k českému příjmení např. Samantha Kudláčková zní dost divně ![]()
Krásné jméno, taky jsem zvažovala, ale nejde nám k příjmení. Sam, Sami, Samíku, Samča.
@anka 1 píše:
Neznám, asi bych ji říkala Sam, samiAle já osobně bych nedala takové jméno, zvlášť k českému příjmení např. Samantha Kudláčková zní dost divně
@Lucuska01 Jake mate prijmeni? Nebo muzete dat Samantu bez H ![]()
Holka má ve školce Samanthu, říkají jí Sami nebo Samantho, ale upřímně nedala bych to. jsme tu malé město, matinka takový od pohledu takové to nefakčenko na dávkách a takové jméno k českému příjmení, no děs ![]()
@Anonymní píše:
Holka má ve školce Samanthu, říkají jí Sami nebo Samantho, ale upřímně nedala bych to. jsme tu malé město, matinka takový od pohledu takové to nefakčenko na dávkách a takové jméno k českému příjmení, no děs
u nás je samanth několik - potkávám je na hřišti - volají na ně Sam, Sami. Ale ani jedna holčina není bílá
pokud nežijete v zahraničí, asi bych se tomu jménu vyhnula ![]()
Znám Samanthu /s ryze českým a celkem legračním příjmením/, nebudu ho s ohledem na tu rodinu uvádět. Už jak jsem se dozvěděla, jaké má miminko jméno, musela jsem se smát. Některé kombinace prostě působí zvláštně a rodičům to moc nedochází, je mi trochu líto té malé, až nastoupí mezi děti
@martina.se píše:
u nás je samanth několik - potkávám je na hřišti - volají na ně Sam, Sami. Ale ani jedna holčina není bílápokud nežijete v zahraničí, asi bych se tomu jménu vyhnula
To bylo první co mě napadlo - že to jméno dává určitá skupina spoluobčanů. Já bych ho taky nedala.
@Lucuska01 píše:
Ahojky, máte doma nebo znáte holčičku Samanthu a jak jí říkáte??![]()
@martina.se píše:
u nás je samanth několik - potkávám je na hřišti - volají na ně Sam, Sami. Ale ani jedna holčina není bílápokud nežijete v zahraničí, asi bych se tomu jménu vyhnula
Geneticky vzato jsou cikáni též bílí ![]()