Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
My meli doma kocku Samanthu a rikali jsme ji Sam nebo Sámoška;)) Diteti bych to dala pouze, pokud nebude v kombinaci s ceskym prijmenim, jak rikaly holky nade mnou. ![]()
Co to tady zase blabolite, bože muj! Jaky tmavy spoluobčani, bože opravdu jsme v česku už i dětem se zavidi jmeno no jo jasně zni moc fajne nato aby si obyčejna mamina troufla dat, mam doma Samanthu a jmeno je bomba!!!
@samantha ella píše:
Co to tady zase blabolite, bože muj! Jaky tmavy spoluobčani, bože opravdu jsme v česku už i dětem se zavidi jmeno no jo jasně zni moc fajne nato aby si obyčejna mamina troufla dat, mam doma Samanthu a jmeno je bomba!!!
My mame doma Samantu bez „h“ s ryze ceskym prijmenim a dokonce nejsme ani obcane s tmavsi pleti a zijeme na veeelmi male vesnici
Rikame ji Sami, Saminka, Samišu..kdyz zlobi
Je fakt, ze se me vetsinou ptaji, jestli jsme se inspirovali v Sexu ve meste..ja ten film videla az kdyz se me na to ptal asi 10. clovek a vubec jsem netusila, ze tam nejaka Samanta je ????
@Lucuska01 Já se jmenuju Samantha, většinou mi říkají Sami, Samčo, Semi, Semišku, Samiku, Samišku, Samík, Sam, Samantho????