Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já bych byla spíš pro Ríšu, to mi přijde hezké. Eriček nebo Éro, to mě neoslovuje
Ale je fakt, že kdyby si ho pořídila třeba kamarádka, tak bych si časem samozřejmě zvykla… hezké může být každé jméno. Ale nedala bych ho.
@Anonymní píše:
Nicolin, já zas slyšela že v menšině frčí spíš Vanesa či Denisnevím, ale nějak jejich statistiku jmen nesleduji
já taky nesleduju… ale měla jsem sledovat předtím
ono to fakt není příjemný když lidé, jejichž nohy před okamžikem trčely z popelnice volají na dítě jménem stejným jako máš ty
ale tobě se to stát nemusí víš jak to je moje zkušenost ![]()
@Anonymní píše:
@Nicolink my tu tyto spoluobčany ani nevedem
fakt? kde to žijete?? ![]()
Erik se mi moc líbí. Sama bych o něm uvažovala, ale nehodí se nám k příjmení. Říkala bych mu Riku, Riky. A Richard se jmenuje náš kocour ![]()
Náhodou, mně se líbí, dítěti bych ho nedala, mám jiná která by se mi líbila víc, ale je to hezké jméno…
@Anonymní píše:
@Nicolink v moc prima vesničce
tak to potom jo
jak byste mu chtěli říkat?? ![]()
Mně se líbí moc… je to jedno z mých top
Akorát pokud bych zůstala se svým současným přítelem a jednou by se nám poštěstila třeba i svatba a dítko, tak kvůli jeho příjmení bychom Erika dát nemohli
Má příjmení krátké, ve kterém je uprostřed R a K na konci, takže by se to svým způsobem „rýmovalo“ a bylo by to hrozně tvrdé ![]()
Erik je hezké jméno. Navíc se tak jmenuje muj manžel tak se mi líbí ještě víc. A nemá ho kazdý.
![]()
@Anonymní píše:
@Nicolink prý jak, toho je.Eriku, Eričku, Rikí, Ero, Erí…
no ptám se jak protože se mi to zdá hrozně tvrdé na miminko…sama bych nevěděla jak mu říkat ![]()
Jinak teda vsichni mu rikaji Eriček, ale je to jeste miminko, ja mu casem planuju rikat Riky…
Taky v okoli tyhle spoluobcany nemame.
Dcera se jmenuje od V jako jedna kralovna
Kdyz jsme ho vybirali, jeste jich moc nebylo, ted to taky slysim vsude.
My mame celkem mekke prijmeni..
An12