Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Netopýr1 píše: Více
Jo, z takovým těch hloupých romantických filmů pro teenagery After ![]()
@Anonymní píše: Více
Co to je za blbost? Vzdyt ani ty sama to nepovažuješ za jméno, když píšeš hardin s malým h.
Hard disk. To mě asi první napadlo. Jako jasně, člověk by se neměl posmívat druhému za nápad. Ovšem i rodič musí mít nějakou soudnost. To už mu dejte rovnou jméno pro psa. Bude to otřes taky, ale aspoň reálný.
Hrozný.
Ale je to vaše dítě, ale pak se nedivte za pár let, že bude kvůli jménu šikanovany… ![]()
Nechápu proč tolik rodičů má poslední dobou potřebu se jménem extrémně odlišovat. Asi si tím něco kompenzují… ![]()
V práci jsme to viděli docela často. Ale když jsme měli možnost pak poznat rodiče, tak nám to začalo zapadat…
Statistika tvrdí, že příjmení Nygrýn mají jen čtyři lidi v republice a s vyšším věkovým průměrem. Takže už tím zvláštním příjmením bude komplikace, tak bych dala ještě komplikované jméno. Ať to frčí oboje.
Děkuji všem za názor, kecy typu chudák dítě mi nepřijdou v pořádku, to stejné můžou být chudáci vaše děti jen z důvodu že se mi nelíbí jméno které jste mu dali? Opravdu i kvůli jménu člověk dostane takové nehezké zprávy?
Na romantiku nejsem ale lhát nebudu už před kolika lety mě to jméno zaujalo ale když vidím jak to lidi dokáže pobouřit tak mate pravdu chudák dítě.
Pro ty pomalejší kteří mají potřebu Rejpat kdyby jste se podívali poradně v dalším příspěvku jsem napsala Hardin normalne s velkým, jdu si pro radu a místo toho se furt bude řešit gramatika ![]()
No nic že jsem se vůbec ptala
Děkuji všem za objektivní názory ![]()
A vis, ze v anglictine to je " tvrdy dovnitr"?
Jj. Fuck you nadavka. Fuckyou hezke jmeno ![]()
Ja bych se toho nebala, nezvyklych jmen je vsude hromada, do toho jeste hodne ukrajinskych jmen. Deti se s tim popasuji a posmesne to neni. Ja jsem 4lete navrhla, ze panenku pojmenujeme Jana, a ona se smala, ze to neni jmeno, protoze tak se nikdo nejmenuje.
Ve skolce maji Melisu, Laru, Medu, Andelu…
Neznám. Jak se to čte? Tak jak je to napsané? Spíš Henry, Harley, Harry, Horst…
Takže v pubertě si užije. Tedy ještě dřív, protože se toho chytí každý puberťák, co zjisti, jak se jmenuje. Není nad to se představit a spustí to salvu smíchu nebo zadržovaný smích.
To bude to dítě celé blažené, když bude hlaskovat jméno a příjmení a potom čelit blbým narážkám.
Normální rodič tohle dítěti neudělá.
Tady názorně vidíš ty reakce, kterým bude vaše dítě čelit celý život.