Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nebo Adrien? To není už zas tak neobvyklé jméno. Řekla bych, že čím neobvyklejší jméno, tím víc mají lidé tendenci to komolit, aby si to tak nějak pro sebe „osahali“ a přijali.
@Ledová káva píše: Více
Tak jsem to nemyslela že by to bylo špatně. Ale aby pak nebylo překvapení rodičů. Jedna kamarádka má Jeremyho a když mu děti ve školce říkali Jeryku, což znělo jako Žeryku, tak se jí to nelíbilo a zlobila se že je to Jeremy a ne Žeryk.
@Anna766 píše: Více
Mně to přijde vtipný…kámoše sice ne, tady jsme obecně takoví dost konzervativní…
@Serpentini píše: Více
Ha, je vidět, že nejsem teenager.
Mně automaticky naskočilo Salvor Hardin (ale tam je to příjmení), starosta Terminu (jinak Nadace od Isaaca Asimova). Akorát že v úžasné knižní sérii to byl muž, ale v seriálu je to žena. Ty brďo, teď jsem si Nadaci dohledávala a původní trilogie vyšla v padesátých letech minulého století (u nás tedy později) - začínám si připadat děsně stará. ![]()
Jinak mně jméno Hardin nijak nepobuřuje, i když sama bych ho dětem nevybrala. I spojení Hardin Nygrýn mi nezní úplně nejhůř, akorát mám trochu problém v příjmení psát ypsilon, jak je Hardin s měkkým i (a vyslovuje se tvrdě), tak automaticky se mi cpe měkké i do příjmení.
@Anna766 píše: Více
já jen toho jednoho, ale také už mu bude kolem 50
@sysi píše: Více
Mně to taky připomnělo Nadaci. Tedy tu knížku, seriál jsem neviděla, protože jsem si to nechtěla zkazit. Připadáš si stará? Tím chceš říct, že jsi tu knihu četla v době vydání?
Já miluju i Dostojevského a stará si nepřipadám. ![]()
@Sedmikráskakrásná píše: Více
tak ze ten rok, co mezitím uplynul je dítě asi už dávno pojmenované ![]()
To nezní až tak špatně