Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Znám, rodiče mu někdy říkají Hubíku, ale to se mi nelíbí. Pro me je to Bertík.
A Hugo se mi nelíbí vůbec.
Hned mě napadlo: Hubí
Ale zní mi to úděsně…
Za mě lepší ten Hubert než Hugo. Samozřejmě záleží na příjmení, u kluka o to více…
Huberta bych brala, k nasemu prijmeni bohuzel nesedi. Hugo se mi osobne libi min, ale taky je to pekne jmeno.
Zdrobneliny nema moc smysl resit predem, nakonec mu klidne budete rikat Hubiku, Hublo nebo treba stonozko
Tesila jsem se, jak budem synovi rikat Premek ale z naseho Premysla se nakonec neplanovane stal Myslik nebo Zajda ![]()
Hubík a Hugouš. Případně Hubánek a Hugánek.
A jo -samozřejmě že jejich spolužáci pak vaši nutkavkou „originalitu“ zneužijou.
@Ou píše:
Hubík a Hugouš. Případně Hubánek a Hugánek.A jo -samozřejmě že jejich spolužáci pak vaši nutkavkou „originalitu“ zneužijou.
Jestli budou mezi spoluzaky tri Emmy, dva Eliasove, nejaky ten Vojtech, Max, Ferdinand, Sofie, Lilly a podobne, tak si Huberta nikdo ani nevsimne ![]()
Mě se víc líbí Hubert. A jiné zdrobneliny mě nenapadají a bertik není špatnej (já mám bratrance kterému říkáme od malička bertiku ale ten se jmenuje Herbert)
Hugo a Huber jsou jedny z nejhorších jmen, co znám.
Když slyším tyhle jména, přijde mi na mysl mentálně retardované dítě.
Obě dvě jsou hezká, ale víc se mi líbí Hubert. Zdrobněliny Hubík, Bertík, Hubertek ![]()
Nelíbí se mi, ale než Bert, Bertík, jinak nejde, je to prostě divné jméno, to zlatej Herbert, pokud tu uživatelka, které jsem řekla, že Herbert je ošklivý, tak jsem nevěděla, jaký jméno je horší
, za to se ti
@hehehe Takhle říkala moje bába dědovi - Hubí.
Taky byl Hubert, mě se třeba jméno Hugo líbí, ale Hubert tedy ne.
Znam jednoho Huberta a rika se mu: Hubík a Hugo by byl asi Hugísek.. Mně se ani jedno z jmen vubec nelibi a to tak ze nedokážu říct, ktere je hezčí..
Hubert byl spolužák a nikdo se mu za jméno nesmál. Sám má syna Huberta a je to Bertík. Sama bych třeba takové jméno nedala, ale snad raději Hubert než Hugo.
Ahoj, znáte někoho s tímto jménem? Napadají vás nějaké zkrácené varianty na oslovení (kromě Berte, Bertíku)? A líbí se vám více Hubert nebo Hugo? Pokud ani jedno, je to v pořádku. Mně se nelíbí 98% jmen, takže asi nebudu mít vkus většinové populace