Jméno Hubert

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.9.17 10:10

Jméno Hubert

Ahoj, znáte někoho s tímto jménem? Napadají vás nějaké zkrácené varianty na oslovení (kromě Berte, Bertíku)? A líbí se vám více Hubert nebo Hugo? Pokud ani jedno, je to v pořádku. Mně se nelíbí 98% jmen, takže asi nebudu mít vkus většinové populace :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
210
19.9.17 10:15

Znám, rodiče mu někdy říkají Hubíku, ale to se mi nelíbí. Pro me je to Bertík. :) A Hugo se mi nelíbí vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
19.9.17 10:16

Hned mě napadlo: Hubí :) Ale zní mi to úděsně…
Za mě lepší ten Hubert než Hugo. Samozřejmě záleží na příjmení, u kluka o to více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.9.17 10:20

Huberta bych brala, k nasemu prijmeni bohuzel nesedi. Hugo se mi osobne libi min, ale taky je to pekne jmeno.

Zdrobneliny nema moc smysl resit predem, nakonec mu klidne budete rikat Hubiku, Hublo nebo treba stonozko :lol: Tesila jsem se, jak budem synovi rikat Premek ale z naseho Premysla se nakonec neplanovane stal Myslik nebo Zajda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
19.9.17 10:23

Hubík a Hugouš. Případně Hubánek a Hugánek.

A jo -samozřejmě že jejich spolužáci pak vaši nutkavkou „originalitu“ zneužijou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.9.17 10:28
@Ou píše:
Hubík a Hugouš. Případně Hubánek a Hugánek.A jo -samozřejmě že jejich spolužáci pak vaši nutkavkou „originalitu“ zneužijou.

Jestli budou mezi spoluzaky tri Emmy, dva Eliasove, nejaky ten Vojtech, Max, Ferdinand, Sofie, Lilly a podobne, tak si Huberta nikdo ani nevsimne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
19.9.17 10:31

Mě se víc líbí Hubert. A jiné zdrobneliny mě nenapadají a bertik není špatnej (já mám bratrance kterému říkáme od malička bertiku ale ten se jmenuje Herbert)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12821
19.9.17 10:40

Hugo a Huber jsou jedny z nejhorších jmen, co znám.
Když slyším tyhle jména, přijde mi na mysl mentálně retardované dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
19.9.17 10:46

Obě dvě jsou hezká, ale víc se mi líbí Hubert. Zdrobněliny Hubík, Bertík, Hubertek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
19.9.17 10:49

Nelíbí se mi, ale než Bert, Bertík, jinak nejde, je to prostě divné jméno, to zlatej Herbert, pokud tu uživatelka, které jsem řekla, že Herbert je ošklivý, tak jsem nevěděla, jaký jméno je horší :), za to se ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
19.9.17 10:51

@hehehe Takhle říkala moje bába dědovi - Hubí. :) Taky byl Hubert, mě se třeba jméno Hugo líbí, ale Hubert tedy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
19.9.17 11:04

Hubertku. Zkrácené to tedy není, ale to Bertíku také ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
19.9.17 11:05

Já znám Hugouška :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
19.9.17 11:33

Znam jednoho Huberta a rika se mu: Hubík a Hugo by byl asi Hugísek.. Mně se ani jedno z jmen vubec nelibi a to tak ze nedokážu říct, ktere je hezčí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.9.17 11:49

Hubert byl spolužák a nikdo se mu za jméno nesmál. Sám má syna Huberta a je to Bertík. Sama bych třeba takové jméno nedala, ale snad raději Hubert než Hugo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze