Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Sestra je Iveta a říkáme ji nejčastěji Ivet a spokojena je jsem si jí hned zeptala ![]()
Já jsem Iveta a jsem spokojená. Teda až na to že mi neustále i v mém věku říkají prarodiče Ivetko
. Jinak mi ve škole říkali Ivet, Ivčo, Ivi, někdo i Iv mě se nejvíc líbí základní tvar Iveta. Podle mě je jméno moc pěkné, já přemýšlela pro dceru nad Ilonou ale manžel nechtěl.
Mě se nelíbí, ale pokud vám jo, dejte ho, je to celkem normální jméno, trpět nebude
Znám Ivet víc a jméno je to pěkné. Rozhodně to není z kategorie jmen, za které by se měla stydět ![]()
No,, ja byla se svým jmenem ve třídě jediná a připadala jsem si jak exot :/ Ale to asi záleží na člověku ![]()
Dříve se hodně dávalo, bylo to „moderní“ jméno vedle jména Jana, Jiřina, Dana.
Iveta se mi nelíbí, vůbec. Ale to ani Aneta, Renata atd. Dala bych Ivu, ta se mi osobně líbí moc.
Iveta good, naše malá je Ivonka (Ivona) a to se mi líbilo víc, můžeš používat všechny tvary od Ivy a zdrobňovat to do alelujá. My používáme asi milion tvarů. Ivetu jsem nechtěla, protože Bartoška je furt dost ta hlavní. Když si zdrobním Ivonku až na Ivonečku, tak se jí to moc líbí, když si představím oslovení Ivetuško, naskočí mi ten děsnej Rychtář. Ale možná jen moje asociace. ![]()
Znám několik holek tohoto jména a nejlépe a nejraději jim říkám Ivet.
Mám kamarádku Ivetu, říkáme jí Iveto, Ivet, malé Ivetko. Nikdy si nestěžovala, že by byla nespokojená. Je to o zvyku, taky bych dala jiné jméno, ale zase bude originální, těch bude málo. Klidně ho dej, když se ti líbí.
Mně se nelíbí, ale nijak úděsný mi taky nepřijde. Ivet znám asi 5, ale úplně malou žádnou. Říká se jim různě: Iveto, Ivi, Ivet a jedný spolužačce doma říkali Vetko
. Prý to vzniklo tak, že jako malá si sama sobě říkala Veta a už jí to zůstalo.
Ivetka je krasne meno. Mame v rodine a aj v okoli
Inak jedna aj druha su vyborne zeny. Srdecne a prijemne ![]()
Já jsem nostitelka toho jména. ale popravdě se mi moc nelíbí, kdybych mohla určo bych ho vyměnila za jiný
a určo bych tak svou dceru nepojmenovala.
Moje nejlepší kamarádka se jmenuje Iveta a je se svým jménem spokojená..za me super jmeno! ![]()