Jméno Iveta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61049
2.9.15 22:33

@fifinkaa vidis a zrovna mas tolik originalni nelinku a emicku a ty by zrovna brali jmeno jako iveta ktera by byla ve tride jedina:P ale v rodine mame nelinku a ja chci emicku uz od dob co u nas jeste nafrcela, takze ty jmena se mi libi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
2.9.15 22:34

Jinak si myslim ze vetsina lidi je se svym jmenem nespokojena :nevim: ale asi malokdo natolik aby se kvuli tomu nechal prejmenovat nebo se za nej musel nejak stydet.. urcite jsou dneska horsi jmena a to jsou radoby moderni a svetovy.. a za ty by se jejich nositel teda stydet i moh.. nebudu jmenovat abych nekoho neurazila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
3.9.15 21:12

Znám několik Ivet, tři jsou ještě děti, i když dvě už jsou velké slečny a jedna je maminka té jedné… Dřív se mi to nelíbilo, ale teď mi to přijde v pohodě jméno… Oslovení: Ivetka, Ivča, Ivuška, Ivet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
8.9.15 20:31

Mě se líbí víc Irena :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
44
9.9.15 17:59

Tak my jsme to měli ve třídě ve složení: 2× Ivana, 1× Ilona, 1× Irena, 1× Iveta :) :D Do toho mám mezi známýma i 1× Ivu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148432
10.9.15 00:25
@inwei píše:
Tak my jsme to měli ve třídě ve složení: 2× Ivana, 1× Ilona, 1× Irena, 1× Iveta :) :D Do toho mám mezi známýma i 1× Ivu :-)

To jste v tom museli mít dobrej guláš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.9.15 18:38

Tak ono to nakonec stejně dopadlo tak, že se Ivanám i Ivetě říkalo stejně „Ivy, Ivo, Ivčo“, Ireně „Iri“ a Iloně „Ilčo“ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze