Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Osobně se mi to jméno moc nelíbí, důležité je, že by se líbilo vám. Ale asi lepší, než být třetí či čtvrtá Sofinka, Elinka, Emmička nebo Nelinka ve třídě. Žádná Iveta kromě Bartošky se mi nevybavuje.
Nechapu proc by mela bejt nespokojena? to je zas nazor.. za me je to hezky jmena..nespokojena by mohla bejt kdybyste dali ruzenu, nebo bozenu ale iveta je normalni hezky jmeno.. mam tetu ivetu ale rikame ji jedine ivetko ![]()
No tak snad si dej co chceš ty. Tady se stejně nic nedovíš, sto lidí sto názorů. Ivetu mám kámošku a tak i jí říkám.
Přijde mi to ok, mám kamarádku Ivetu, říkáme jí Ivet, Ivčo atd.
Jinak myslím, že kdybys jí dala nějaké exotické jméno, tak tvé okolí pochopím, ale tohle není nic, za co by se měla v budoucnu stydět… ![]()
Mně se moc nelíbí, mám ráda jiný typ jmen, ale tohle je tak hrozně individuální, že nemá smysl se ptát na netu ani nikde jinde.
Ivet, Ivetka, Ivča - znám jednu a nikdy mi nenapadlo se pozastavovat nad jejím jménem. Sama bych ho nedala, mám trochu jiný vkus, ale já bych nedala ani Natálku a že kluk má z 13 holčiček ve třídě hned 3 naráz ![]()
Příspěvek upraven 02.09.15 v 20:41
Moje maminka
. Jméno se líbí mě, i jí a na dnešní dobu je celkem neobvyklé. Okolí jí říká Iveta, Ivča, Ivuška, Ivetka…
Mám také v okolí dvě a říká se jí normálně Iveto, Ivetko, Ivet.. přijde mi to tady v ČR takové standard jméno, já bych ho třeba též nedala, ale je myslím, že je prostě normální a myslím si, že by vaše holčička s tím mít problémy určitě nikdy neměla ![]()
Já myslím, že dobrý, já mám ráda tydle jména, která nejsou extrém, ale nejmenuje se tak každej druhej! Myslím, že bude spokojenější, než kdyby byla Natálka nebo Emmmmmička ![]()
Mam tři kámošky s tímto jmènem. Všem je kolem 40.Malou neznám žádnou. Všem jim říkám Ivčo. Jestli se ti líbí tak ho dej. Naopak si myslím že bude ráda, že není 5 Natálka ve třídě.
Sestra je Iveta a říkáme ji nejčastěji Ivet a spokojena je jsem si jí hned zeptala ![]()
Ahoj, co říkáte na jméno Iveta, znáte nějakou? No a jak jí říkáte? Je s tím jménem spokojená? Chtěla bych ho dát, ale okolí mě zrazuje, že s ním bude nespokojená, že se mezi dnešníma Emama a Natáliema bude cítit blbě, že se jí nebude líbit? Co vy na to?