Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Morrígan Ní_Boii Me se libi a zvazovala jsem ho neprovdana netehotna pro dite. Ale v konzervativnich cechach bych ho nedala. To by bylo porad a kde mas sevce. Jinak je to krasne jmeno s krasnym vyznamem.
Jasnenka by byla prvorozena, Nastenka druhorozena, aby to ladilo. Podle diskusi emimina musi prece sourozenecka jmena ladit.
Hrozny. Stejne jako Matyas, Tadeas a podobne pritepleny jmena. Uz vidim teicetiletyho frajera, jak se predstavuje -,,ahoj, ja jsem Tobiáš ´´. No, to je priserny. Jasnenka, Josefina, jsou taky zrudnosti
No jeste chybi létající švec…
priserne jmeno pro normalni zivot a dospelou zenskou, navic mi to pripomina zelene mentolove bonbony Lesněnky ![]()
@Micaella22 píše:
Hrozny. Stejne jako Matyas, Tadeas a podobne pritepleny jmena. Uz vidim teicetiletyho frajera, jak se predstavuje -,,ahoj, ja jsem Tobiáš ´´. No, to je priserny. Jasnenka, Josefina, jsou taky zrudnosti
Co tricetiletyho…co tak 60letyho Tobika ![]()
Nekdy mi prijde, ze ty rodice moc takhle dopredu nepremejsli.
@Micaella22 píše:
Tak ono naštěstí těch Matyášů a Tadeášů bude tolik, že zapadnou.
Josefína je krásné jméno, ale je to úhel pohledu.
A dospělá forma Jasňa?
nebo Jasněna? To už je skoro jako Božena.
@DoktorkaZorkaHorká píše:
A dospělá forma Jasňa?nebo Jasněna? To už je skoro jako Božena.
Jasně, Jasňo, tak aby bylo jasno
![]()