Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, zajimalo by mne, jake klucici jmeno se dle vas „hodi“ k Honzikovi? Jake znate sourozence, kde je Honzik? V mem okoli je Honzik a Matej a pak Honzik a Danik..a pak plno dalsich Honziku bud se sestrickou nebo bez sourozence…co mate v okoli vy nebo co se dle vas „hodi“?
Znám Jan a David. Jinak asi nic.
Mně by se asi líbila dvojice Jan a Jakub, Honza a Kuba, Honzík a Kubík ![]()
@Snehurka28 píše:
Ahoj holky, zajimalo by mne, jake klucici jmeno se dle vas „hodi“ k Honzikovi? Jake znate sourozence, kde je Honzik? V mem okoli je Honzik a Matej a pak Honzik a Danik..a pak plno dalsich Honziku bud se sestrickou nebo bez sourozence…co mate v okoli vy nebo co se dle vas „hodi“?
Honzík a Markétka, Honzík a Jiřík, Honzík a Anička. Jméno se nemusí rýmovat s druhým, nejsou to siamská dvojčata.
Ja znám Jan a Martin. A co se mi líbí, těžko říct. Jména sourozenců nemusí vyloženě ladit. Dala bych neco ze stejného soudku, takže třeba Jakub, Ondřej, Václav, Marek, David, Daniel, Pavel, Tomáš… Nedala bych Matthias, Oliver, Jonathan,…
Mě napadlo Jakub. A pak mě napadlo, že se k tomu bude hodit jakékoliv české jméno co se bude líbit vám
@Snehurka28 Znám sourozence Jan a Tomáš, Jakub a Jan, Jan a David.
@Snehurka28 píše:
Já mám Honzíka a Kubika
Já mám bráchy dvojčata Honzíka a Pepíka, obě jména jsou po dědech