Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak z těchto jmen k takovému příjmení mi přijde nejvíc „normální“ Viktor Plaček… Ake výběr je zcela na vás přeci ![]()
Dala bych Kevina, Oliver je dnes pomalu každý druhý chlapeček.
No z těch hrůz snad tak možná Robin. Hlavně mu nedavejte Kevin pokud nejste z jisté etnické skupiny. Co třeba jeste Valentino, ten byl s nama v porodnici.
Theodor, Viktor, Robin, Eduard, Albert. K vašemu příjmení to chce nějaké tvrdší jméno. Mně se líbí ještě jméno Jindřich a to by se také hodilo
Kevin Plaček!?? nene, že ne!!??? ![]()
je to prostě typické české příjmení, takže nejlepší bude normální české jméno..
Mě, nevím proč, hnedka naskočilo Emil Plaček ![]()
z tvého výběru Viktor, Robin, Oliver (ale těch je teď hrozně moc), Eduard, Albert ![]()
Kevin je za mě úlet
Příspěvek upraven 26.08.20 v 14:25
@Anonymní píše:
Ahoj, ahoj HOLKY! Vím že rozhodnutí je na nás, ale jaký jméno se vám nejvíce libí nebo i tak celkově jaký sou vaší klučičí favorité a jsou krásná, nadčasová? Třeba se vzájemně inspirujem
Líbí se nám míń ta známá jako Jakub, Lukáš, Jan, Jiří, Petr, Roman a tak.. takže tyto prosím ani nenavrhovat. Rozhodujeme se mezi: Kevin, Matyáš, Tadeáš, Tobias, Nikolas, Theodor, Viktor, Robin, ale i ty novější jako Oliver, Hugo, Eliot, Herbert, Eduard, Viliam, Albert, Kevin,… máte nějaká nějaký jiný tip? Ráda se inspiruju a nebo z toho výběru **jaké se vám líbí i k tomu příjmení prosím nejvíc?
![]()
předem díííííííííky a hezkej den
Petr Plaček ![]()
Mi k tomu prijmeni nejvic sedi Dominik, Damian, Eduard, mozna i ten Teodor.
@K92 Na Eduardovi a Albertovi nic - ty patřily k tomu, že se mi z jejího výčtu líbí. Za úlet považuju jen toho Kevina ![]()
Příspěvek upraven 26.08.20 v 14:26
No tak Kevin Plaček je fakt úžasná kombinace
jako chápu, že chcete něco, co není tak provařený, ale tohle je fakt hrůza
…třeba Tadeáš je moc hezký jméno a k příjmení mi to nezní vůbec špatně ![]()
My mame ve tride kluka, ktery se jmenuje jinak. Ma bezne kalendarove jmeno. Nevim puvod zacatku, ale ustalilo se mu osloveni Kevin. Ze to vsichni pouzivaji vic, nez to jeho bezne jmeno.
Jak to porad poslouchame. Navic moje sestra rikavala Kevine memu ex priteli. Tak mi i ten Kevin prijde uplne bezne. Nic zvlastniho.
Ahoj, ahoj HOLKY! Vím že rozhodnutí je na nás, ale jaký jméno se vám nejvíce libí nebo i tak celkově jaký sou vaší klučičí favorité a jsou krásná, nadčasová
? Třeba se vzájemně inspirujem
Líbí se nám míń ta známá jako Jakub, Lukáš, Jan, Jiří, Petr, Roman a tak.. takže tyto prosím ani nenavrhovat. Rozhodujeme se mezi: Kevin, Matyáš, Tadeáš, Tobias, Nikolas, Theodor, Viktor, Robin, ale i ty novější jako Oliver, Hugo, Eliot, Herbert, Eduard, Viliam, Albert, Kevin,… máte nějaká nějaký jiný tip? Ráda se inspiruju a nebo z toho výběru **jaké se vám líbí i k tomu příjmení prosím nejvíc?
předem díííííííííky a hezkej den