Jméno k příjmení Vyskočil

82
9.5.23 22:36

Jméno k příjmení Vyskočil

Prosím poraďte mi jméno pro chlapečka k příjmení Vyskočil, líbí se nám klasické české jména, momentálně vybíráme z těchto :Lukáš, David, Jan, Petr, Adam a Matěj. Nemůžeme se shodnout, poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
9.5.23 22:41
@anonym30 píše:
Prosím poraďte mi jméno pro chlapečka k příjmení Vyskočil, líbí se nám klasické české jména, momentálně vybíráme z těchto :Lukáš, David, Jan, Petr, Adam a Matěj. Nemůžeme se shodnout, poradíte?

Ivan :mrgreen:

A z toho tvého cokoli se m příjmení hodí, můžeš vybrat až po porodu, až syna uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
9.5.23 22:53

Libi se mi Marek. A z vasich Lukas, David, Petr, Adam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
9.5.23 23:01

Znala jsem Martina.
Všechna jsou fajn. Jen za mě se k příjmení nejmíň hodí Lukáš.
Vyskočil Lukáš, ta dvě L mě ruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30954
9.5.23 23:21

Z vasich mi nejlepe zni Jan a Petr. Ale prvni mi k tomu naskocilo Frantisek, ac to jmeno nemam v nejake zvlastni oblibe. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42114
10.5.23 05:43

Jan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
10.5.23 05:51

Z nabízeného nejlépe pasuje mně Adam a Matěj. Lukáš se mi nikdy nelíbil a z nabízeného se jako jediný nehodí, když to budou psát někde podle abecedy a tudíž obráceně (příjmení a pak jméno), budou tam dvě L za sebou (Vyskočil Lukáš), což se špatně vyslovuje.
Jinak se mi ještě líbí Marek nebo Michal. Nešla bych do divočin typu Adrian, Samuel, Oliver, Maxmilián.. a vzala k tomu echt českému něco normálního, což máš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.5.23 06:41

Matěj Vyskočil to mi přijde spíš vtip.
Adam k tomu pasuje nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12236
10.5.23 07:12

Leoš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
10.5.23 07:12

Adam a David

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
10.5.23 09:05

Pasuje mi k tomu vše z tvého seznamu kromě Lukáše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.23 21:18
@anonym30 píše:

Co třeba tyto klasická česká jména? Vlastimil Vyskočil, Vlastimír Vyskočil, Ctirad Vyskočil, Bolek Vyskočil, Broňa Vyskočil, Bohdan Vyskočil, Dušan Vyskočil, Zbyněk Vyskočil, Zbyšek Vyskočil, Dalimil Vyskočil, Dalibor Vyskočil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
10.5.23 23:05
@anonym30 píše:

Adam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
10.5.23 23:07

Lukáš, Tomáš, Adam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.5.23 23:49

Když jsem viděla nadpis hned mě napadl Adam, až pak jsem četla, že ho máš sama v návrzích. Takže Adámek by bylo slušivý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze