Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Prosím poraďte mi jméno pro chlapečka k příjmení Vyskočil, líbí se nám klasické české jména, momentálně vybíráme z těchto :Lukáš, David, Jan, Petr, Adam a Matěj. Nemůžeme se shodnout, poradíte?
@anonym30 píše:
Prosím poraďte mi jméno pro chlapečka k příjmení Vyskočil, líbí se nám klasické české jména, momentálně vybíráme z těchto :Lukáš, David, Jan, Petr, Adam a Matěj. Nemůžeme se shodnout, poradíte?
Ivan ![]()
A z toho tvého cokoli se m příjmení hodí, můžeš vybrat až po porodu, až syna uvidis
Znala jsem Martina.
Všechna jsou fajn. Jen za mě se k příjmení nejmíň hodí Lukáš.
Vyskočil Lukáš, ta dvě L mě ruší.
Z vasich mi nejlepe zni Jan a Petr. Ale prvni mi k tomu naskocilo Frantisek, ac to jmeno nemam v nejake zvlastni oblibe. ![]()
Z nabízeného nejlépe pasuje mně Adam a Matěj. Lukáš se mi nikdy nelíbil a z nabízeného se jako jediný nehodí, když to budou psát někde podle abecedy a tudíž obráceně (příjmení a pak jméno), budou tam dvě L za sebou (Vyskočil Lukáš), což se špatně vyslovuje.
Jinak se mi ještě líbí Marek nebo Michal. Nešla bych do divočin typu Adrian, Samuel, Oliver, Maxmilián.. a vzala k tomu echt českému něco normálního, což máš ![]()
Matěj Vyskočil to mi přijde spíš vtip.
Adam k tomu pasuje nejlíp.
@anonym30 píše:
Co třeba tyto klasická česká jména? Vlastimil Vyskočil, Vlastimír Vyskočil, Ctirad Vyskočil, Bolek Vyskočil, Broňa Vyskočil, Bohdan Vyskočil, Dušan Vyskočil, Zbyněk Vyskočil, Zbyšek Vyskočil, Dalimil Vyskočil, Dalibor Vyskočil?
@anonym30 píše:
Adam
Když jsem viděla nadpis hned mě napadl Adam, až pak jsem četla, že ho máš sama v návrzích. Takže Adámek by bylo slušivý ![]()