Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A proč ne, moje kamarádka má pejska a jmenuje se Coffe a fakt to k němu i sedí ![]()
Klidně…je krásnej…já mám dva kocourky…Bohouše a Zrzka…3 měsíční ![]()
To je přece úplně jedno jak se ta kočka bude jmenovat
… jestli se ti to líbí, ok, mě ne, takže bych to nedala… ![]()
Dost zbytečně založená diskuze ![]()
@Jitka1976 píše:
Klidně…je krásnej…já mám dva kocourky…Bohouše a Zrzka…3 měsíční
ty jsou ůžasný
![]()
Mě se to třeba líbí
Mám ráda tyhle neobvyklá jména, která mají nějaký význam. Pořád lepší jak otřepanej Mourek ![]()
@MiskaKosa a proč máš potřebu do tý „zbytečný“ diskuze přispívat
Mě zase přijde zbytečný tvůj komentář ![]()
@MiskaKosa píše:
To je přece úplně jedno jak se ta kočka bude jmenovat![]()
… jestli se ti to líbí, ok, mě ne, takže bych to nedala…
Dost zbytečně založená diskuze
neřekla bych, aspon si napíšem jaký jména maj naše kočenky a bude to i možná inspirací pro ostatní
@petrul píše:
Mě se to třeba líbíMám ráda tyhle neobvyklá jména, která mají nějaký význam. Pořád lepší jak otřepanej Mourek
@MiskaKosa a proč máš potřebu do tý „zbytečný“ diskuze přispívatMě zase přijde zbytečný tvůj komentář
@petrul píše:
Mě se to třeba líbíMám ráda tyhle neobvyklá jména, která mají nějaký význam. Pořád lepší jak otřepanej Mourek
@MiskaKosa a proč máš potřebu do tý „zbytečný“ diskuze přispívatMě zase přijde zbytečný tvůj komentář
Heh, nevím, já kočku nemám. Ale rozdíl mezi vesnickým Mourkem a šlechticem je patrný. Tchýně má venkovské kočky, které se jmenují Stará, Mikeš, Ferda. Kolegyně měla šlechtice, který se jmenoval Merci (říkala mu Mersíček). Jméno Kari mi příjde spíše kočičí než kocouří…evokuje mi to ženský rod
Ale to je tvá volba, já s tvou kočkou žít nebudu ![]()
Pro našeho černého kocourka jsem vybrala jméno Kari.Je to italsky mazlíček, akorát počeštěně jsem místo C dala K. Dali by jste takové jméno zvířátku? [* *]