Jméno Karolína

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1567
28.1.22 22:18

Líbí, moc hezké :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5625
28.1.22 22:22
@Jogrr píše:
Nelibi, dlouhe a vetsina lidi to zkracuje na Kaju.

Kamarádce říkáme Karol, protože to tak chce, jinak Káji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.1.22 22:31
@Alušáček píše:
Hezké jméno, jen se mi nelíbí, že se jim říká Kájo.

jak se jim rika, to si prece urcujou samy. Je to takovy zvlastni argument, jako by lidi nebyli schopni se ohradit, rikejte mi prosim tak a tak, osloveni Kaja mi je nesympaticke a nikdo mi tak nerika. Muj syn se jmenuje Filip, rikam mu Filipek a vsechny kamosky a rodina to automaticky prebira a rika mu taky tak. Jeste jsem nenarazila na nikoho, kdo by ho chtel nazyvat Filda a kdyby jo, opravim je, ze Filipek. :D

Mne se to jmeno libi hodne, pekne. Asi bych sama nedala, ale libit se mi libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.1.22 22:40

@warita
Takže dle tvé úvahy předpokládám, že okolí hodláš opravovat minimálně do 18r. kluka? Aby se ten tvůj Filípek nehroutil, když ho někdo osloví jinak, než maminka určila, že mají říkat Filípek.
Přijde mi to přehnané. Že si kluk sám určí, jak chce, ať ho oslovují, tak to pochopím. Ale aby matka druhé upozorňovala a opravovala🤯 🙃.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.1.22 22:44
@Kelsey píše:
@warita
Takže dle tvé úvahy předpokládám, že okolí hodláš opravovat minimálně do 18r. kluka? Aby se ten tvůj Filípek nehroutil, když ho někdo osloví jinak, než maminka určila, že mají říkat Filípek.
Přijde mi to přehnané. Že si kluk sám určí, jak chce, ať ho oslovují, tak to pochopím. Ale aby matka druhé upozorňovala a opravovala🤯 🙃.

asi si pak sam rekne, az bude starsi, jak si preje byt oslovovan. Zatim mu jsou dva a moc toho nenamluvi. To zaprve a zadruhe, kdyby si cetla poradne, coz si evidentne neudelala, tak jsem psala, ze ja mu rikam Filipek a vsichni to automaticky prebiraji a zatim nikdo nemel potrebu mu rikat jinak a tudiz jsem ani nemusela nikoho opravovat.

Ale jasne, proc si nekopnout, ze? :palec: Mas spatny den, nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
29.1.22 00:36

Krásné. Jediné minus za mě je, že je celkem hodně dávané.

Jinak teda taky nesouhlasím s tím, že jak se dítěti říká, si určuje samo. Možná v dospělosti, v dětském kolektivu/školách to težko bude fungovat :lol:

Prostě, když dám jméno Karel, musím počítat s tím, že to bude Kája, Antonín bude Tonda atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
29.1.22 02:51

Jméno se mi líbí moc, hlavně takto v základním tvaru. Měla jsem ho v užším výběru, ale nakonec jsem dala přednost jinému jménu kvůli tvaru „Kája“, který už mi tolik nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Excessif1212
29.1.22 08:43

Mně se nelíbí od dětství. Moc se rýmuje s modelína, trampolína, plastelína…

• Citovat
  • Upravit
6484
29.1.22 08:46

Hezké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
29.1.22 09:29

Mě se líbí moc ;) a koukám že nejsem jediná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
29.1.22 10:41

Moc se mi libi. Dlouho jsem nad nim premyslela. Ale mame dlouhe prijmeni, tak jsem si rikala chudak holka, nez by se podepsala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
29.1.22 12:56

Jsem nositelka tohoto jmena ;) ma spoustu variaci… Karol, Kajka, Karolí, babicka mi rikala Karlicko.. nekdo rika Lina… Kaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24636
29.1.22 13:57

Hezké, ale teď dost časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.1.22 14:03

Okoukané, masové, nenápadité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
29.1.22 19:45

Nikdy mě nezaujalo, základní tvar je celkem libozvučný, ale ze zkrácených bych si nevybrala ani jeden, hlavně Kája se mně nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze