Jméno Luisa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
18.8.23 21:41

Jméno Luisa

Ahoj,
jaký máte názor na jméno Luisa pro holku? Ptám se jen tak ze zvědavosti, dítě teď nečekám. :D Jméno je to originální a jedinečné. A našla jsem, že znamená velká bojovnice. Pokud nějakou znáte, oslovujete ji normálně, jak se píše nebo používáte i nějaké zkratky nebo tak? Předem děkuji za odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
18.8.23 21:44
@JenTyna píše:
Ahoj,
jaký máte názor na jméno Luisa pro holku? Ptám se jen tak ze zvědavosti, dítě teď nečekám. :D Jméno je to originální a jedinečné. A našla jsem, že znamená velká bojovnice. Pokud nějakou znáte, oslovujete ji normálně, jak se píše nebo používáte i nějaké zkratky nebo tak? Předem děkuji za odpověď :srdce:

Radši bych Lotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
18.8.23 21:44

To vůbec nepatří do mého slovníku. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
18.8.23 21:46

Chtěla jsem ji, i Lotu, ala nakonec to mám jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
18.8.23 22:00

Když jsem byla jako malá na anglickém táboře, oslovovali nás jakože anglickými jmény. Já byla Luisa. Nesnášela jsem to jméno. Připadalo mi ošklivé, napsané to vypadá ještě ucházejícím dojmem, ale všichni to vyslovovali Lujza. S takovým tím tvrdým ZET, nevím, jak to popsat. Proto bych toto jméno nikdy nedala. Ale jen můj osobní názor :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.8.23 22:14

Mě se líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9271
18.8.23 22:16

Za mě pěkný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5209
19.8.23 01:10

Za me hezky. Mam to jmeno spojene s pruskou kralovnou Luisou Meklenbursko-Střelickou a to je velmi pozitivni historicka osobnost: https://cs.m.wikipedia.org/…nbursko-Střelická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
19.8.23 06:00

To jmeno mi připadá jak na nejakou starou paní…pritom to nezni spatne, ale neevokuje mi to dítě nebo mladou slečnu. Je to neco jako Blanka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
19.8.23 06:26

Nelíbí se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.23 06:45

Moc hezké :) Asi záleží i na příjmení, ale to se může v životě samozřejmě ještě změnit :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
19.8.23 06:52

Zrovna jsem se dívala, že má svátek. Není to špatné jméno. Hlavně jich není všude moc. Na to slyším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12544
19.8.23 07:16
@JenTyna píše:
Ahoj,
jaký máte názor na jméno Luisa pro holku? Ptám se jen tak ze zvědavosti, dítě teď nečekám. :D Jméno je to originální a jedinečné. A našla jsem, že znamená velká bojovnice. Pokud nějakou znáte, oslovujete ji normálně, jak se píše nebo používáte i nějaké zkratky nebo tak? Předem děkuji za odpověď :srdce:

Jeste si porid Lotku..byla to moje oblibena kniha. A ano hezke jmeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14566
19.8.23 08:48

Za mě hrozné :lol: jak pro psa nebo jako pseudonym pro takovou jednu speciální umělkyni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.8.23 13:24

Dnes ma svatek, tak jsem nad tim jmenem premyslela :) Libi se mi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie